Καλεσμένος στην εκπομπή του Αντώνη Μυλωνάκη «Η ώρα της αλήθειας» στο ΒΕΡΓΙΝΑ και SMILE TV, βρέθηκε εχθές 15/4 ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Αυτιάς. Μαζί τους και ο Στέργιος Καλόγηρος, οι οποίοι συζήτησαν για όλα τα οικονομικά μέτρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τις νέες τροπολογίες αλλά και τις προβληματικές που εντοπίζονται στα «παραθυράκια».
Ο κ. Αυτιάς αναφέρθηκε στο Ταμείο Ανάκαμψης από το οποίο η χώρα έχει οριστεί να εκταμιεύσει 36 δισεκατομμύρια έως το καλοκαίρι του 2026, ενώ εκκρεμούν ακόμη 14 δισ. Ο ίδιος δήλωσε πως η προτεραιότητα στα χρήματα δίνεται στον τομέα της υγείας, προκειμένου να ενισχυθούν τα νοσοκομεία και τα κέντρα υγείας της χώρας, αλλά και οι επιχειρήσεις διακομιδής ασθενών από απομακρυσμένες περιοχές.
Μίλησε επιπλέον για την τροπολογία που εισήχθη στο Ευρωκοινοβούλιο με την οποία καμία Ευρωπαϊκή χώρα δεν μπορεί να συνεργαστεί με τρίτη χώρα που αποτελεί απειλή για κάποιο άλλο ευρωπαϊκό κράτος. Ο κ. Αυτιάς δήλωσε ότι η τροπολογία αυτή φωτογραφίζει την Τουρκία, κάτι που αποτελεί ισχυρό όπλο στα χέρια της Ελλάδας.
Τέλος, στη συζήτηση αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων θέματα όπως το πρόγραμμα «Σπίτι μου ΙΙΙ», στο οποίο θα αυξηθεί το ηλικιακό όριο, το ρεύμα και ο λόγος που πωλείται ακριβά στις χώρες που δεν το παράγουν, τους συνταξιούχους αλλά και την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ.
Δείτε το απόσπασμα:


Ο ΨΕΥΤΗΣ Ο ΑΥΤΙΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΤΏΡΑ ΤΣΕΠΩΝΕΙ 40 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΜΗΝΙΑΙΩΣ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΦΟΥΜΑΡΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΈΛΕΣ! ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΑΠΑΤΕΏΝΑΣ ΨΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΜΑΦΙΟΖΩΝ ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ!
Τι σας φταίει η αλήθεια και την παιδεύετε ορε ξεφτίλες.., Ο Αυτιάς συμπαίχτης του Πορδοσάλτε και φιλαράκι του Μπουμπούκου ..,
Ο Ευρωβολευτής θέλεις να πεις μαλλον
Γλυφτε γλυφτε μπας και σας πάρουν και εσάς ψοφιμια
Στ’αρχιδια μου βρωμες του μπουρδέλου συστήματος
Παραμυθάς έκανε τόν Κόλο του να για την ευρωβουλή τόν ξεπλήρωσε ό.ητσοτακης
βλέπω σοβάρεψε η εκπομπή..
Trush tv
Το τρίο γιουπι.
αγαπητε κυ ΚΑΛΟΓΕΡΕ αντι να ασζολεισθε με φαιδρα προσωπα δεν ασχολεισθε καλυτερα με τη ΣΑΛΙΑΚΟΦΣΚΑως τη λενε αυτη τη ανεραστη σκοπιανη!!!!!!!!!!!!!!η φοβασθε μη σας μαλωσουν απο το συρφετο που λυμαινεται τη ΕΘΝΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!!!!
Τρομαρα μας………