Διμερής άσκηση Έρευνας – Διάσωσης (Ε–Δ) Ελλάδας–Κύπρου, με την ονομασία «ΣΑΛΑΜΙΣ-01/26», πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή.
Σημειώνεται ότι η άσκηση πραγματοποιήθηκε εντός της Περιοχής Ευθύνης Έρευνας και Διάσωσης της Κυπριακής Δημοκρατίας, με τη συμμετοχή της Φρεγάτας «ΚΙΜΩΝ» του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού, ελικοπτέρου της 460 Μοίρας Έρευνας και Διάσωσης της Εθνικής Φρουράς καθώς και ελικοπτέρου της Μονάδας Αεροπορικών Επιχειρήσεων της Αστυνομίας.
Η εν λόγω άσκηση, τον συντονισμό της οποίας είχε το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λάρνακας, σε συνεργασία με το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας της Ελλάδος και το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Φρουράς, εντάσσεται στο πλαίσιο της υφιστάμενης Διακρατικής Συμφωνίας Ε-Δ μεταξύ της Κύπρου και της Ελλάδας, οι πρόνοιες της οποίας ενεργοποιούνται στις εν λόγω ασκήσεις προς αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών Ε-Δ στην ανατολική Μεσόγειο.
Άσκηση Έρευνας Διάσωσης (Ε-Δ) Κύπρου – Ελλάδας «ΣΑΛΑΜΙΣ-01/26»
🗓 08 Μαρτίου 2026
📍Περιοχής Ευθύνης Έρευνας και Διάσωσης της Κυπριακής Δημοκρατίας
🇬🇷⚓🇨🇾 https://t.co/XWJezn4bG6
— Πολεμικό Ναυτικό (@NavyGR) March 8, 2026


Ελληνική Δύναμη – Θεοχάρης Στέφος ‘
ΙΔΡΥΤΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΣΤΕΦΟΣ
ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΩ ΟΤΙ,
ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΑ’Ι’ΚΗ ΕΝΩΣΗ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΓΙΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΧΕΖΜΠΟΛΑΧ. – ΙΡΑΝ
https://www.facebook.com/reel/1251934760337507
Πόσο ηλίθιος παίζει να είσαι. Για την Ελλάδα και την Κύπρο νομίζεις το κάνουν; Ηλίθιε