Βεργίνα ΤηλεόρασηΒεργίνα ΤηλεόρασηΒεργίνα Τηλεόραση
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Επαναπροσδιορισμός γραμματοσειράςAa
Επαναπροσδιορισμός γραμματοσειράςAa
Βεργίνα ΤηλεόρασηΒεργίνα Τηλεόραση
Search
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ακολουθήστε μας
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτικη Cookies 
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
© 2024 Verginanews
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης σε Τασούλα: «H κυβέρνηση έχει κάνει το καλύτερο για να στηρίξει τα ελληνικά νοικοκυριά»

Δημοσιεύθηκε: 27/04/2026 20:30
Μοιραστείτε το
13 Ελάχιστη ανάγνωση
Μητσοτάκης σε Τασούλα: «H κυβέρνηση έχει κάνει το καλύτερο για να στηρίξει τα ελληνικά νοικοκυριά»
Μητσοτάκης σε Τασούλα: «H κυβέρνηση έχει κάνει το καλύτερο για να στηρίξει τα ελληνικά νοικοκυριά»
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

«Ήταν μια επίσκεψη με ξεχωριστό συμβολισμό», είπε ο πρωθυπουργός για την παρουσία του Εμανουέλ Μακρόν στην Ελλάδα

«Να σας ευχαριστήσω και να σας συγχαρώ για το άρτια διοργανωμένο δείπνο το οποίο προσφέρατε στον Πρόεδρο Εμανουέλ Μάκρον και στη σύζυγό του επ’ ευκαιρία της επίσκεψής του στην Ελλάδα. Πιστεύω ότι ήτανε μία επίσκεψη με έναν ξεχωριστό συμβολισμό», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις πρώτες του κουβέντες στη συνάντησή με τον Κωνσταντίνου Τασούλα.

«Είχαμε την ευκαιρία, όχι απλά να επαναεπιβεβαιώσουμε τους σταθερούς συμμαχικούς δεσμούς μεταξύ των δύο χωρών μας αλλά να εντάξουμε και το πλαίσιο των ελληνογαλλικών πρωτοβουλιών σε μία ευρύτερη συζήτηση για το μέλλον της Ευρώπης. Διότι θέλω να θυμίσω πως Ελλάδα και Γαλλία όταν υπέγραφαν τη συμφωνία αμοιβαίας συνδρομής και αμυντικής συνεργασίας το 2021, ήταν ουσιαστικά μπροστά από τις εξελίξεις», συνέχισε ο πρωθυπουργός.

Και πρόσθεσε: «Πρώτοι εμείς βάλαμε τα ζητήματα της ευρωπαϊκής στρατηγικής αυτονομίας στο τραπέζι των συζητήσεων του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και χαίρομαι διότι αυτή τη στιγμή αυτή η συζήτηση έχει αποκτήσει μία αυξημένη δυναμική. Οπότε η επίσκεψη αυτή δεν αφορούσε μόνο την πολύπλευρη ελληνογαλλική συνεργασία σε πολλούς τομείς και πέραν της άμυνας και της εξωτερικής πολιτικής, αλλά και ένα κοινό όραμα το οποίο μοιραζόμαστε με τη Γαλλία για μια Ευρώπη πιο στρατηγικά αυτόνομη, μια Ευρώπη με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, μια Ευρώπη οποία θα υπερασπίζεται έμπρακτα τον ευρωπαϊκό τρόπο ζωής και θα αγωνίζεται να προστατεύσει τα συμφέροντα των Ευρωπαίων πολιτών σε έναν πολύπλοκο κόσμο που πολλές σταθερές του παρελθόντος πια εκτίθενται σε αμφισβήτηση. Και βέβαια αυτό νομοτελειακά μας φέρνει και σε ζητήματα που άπτονται της οικονομίας και της στήριξης των πολύ φιλόδοξων ευρωπαϊκών πρωτοβουλιών όπως αυτές τουλάχιστον έχουν εκφραστεί σε επίπεδο Ευρωπαϊκού Συμβουλίου».

Ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε: «Είμαστε εν μέσω μεγάλης οικονομικής κρίσης. Η ελληνική κυβέρνηση έχει κάνει το καλύτερο το οποίο μπορεί, κύριε πρόεδρε, για να στηρίξει τα ελληνικά νοικοκυριά, τις ελληνικές επιχειρήσεις. Όμως κινούμαστε πάντα στα πλαίσια των δημοσιονομικών κανόνων και της δημοσιονομικής πειθαρχίας η οποία δεν μας επιβάλλεται από την Ευρώπη, μας επιβάλλεται από την ανάγκη την οποίαν έχουμε να μειώσουμε αυτό το δυσβάσταχτο χρέος το οποίο έχουμε κληρονομήσει από άλλες γενιές. Και εδώ θέλω να αναφέρω ενδεικτικά, το έδειξα και γραφικά χθες στην ανάρτηση την οποία έκανα και είναι ίσως η μεγαλύτερη επιτυχία της οικονομικής πολιτικής και δεν μιλάμε αρκετά γι’ αυτό, ότι η Ελλάδα έχει τα τελευταία χρόνια πετύχει την μεγαλύτερη και ταχύτερη καταγεγραμμένη μείωση δημόσιου χρέους ως ποσοστό του ΑΕΠ από οποιαδήποτε οικονομία στην ιστορία των σύγχρονων οικονομιών. Αυτό είναι μια πολύ μεγάλη επιτυχία. Παίρνουμε από τις επόμενες γενιές ένα πολύ μεγάλο βάρος και στο τέλος αυτού του χρόνου ελπίζω ότι δεν θα έχουμε το υψηλότερο χρέος στην Ευρώπη. Αυτή η πολιτική λοιπόν μείωσης του χρέους δίνει μεγάλες ανάσες, όχι μόνο στις επόμενες γενιές διότι δεν θα χρειαστεί να κληρονομήσουν άλλο βάρος, αλλά μας επιτρέπει κιόλας να μπορούμε να δανειζόμαστε με καλύτερους όρους και να ανταποκρινόμαστε στις έκτακτες ανάγκες με πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Όμως γι’ αυτό επιμένω τόσο πολύ στην ανάγκη να κρατηθεί η δημοσιονομική σταθερότητα, δεν μπορούμε να αποκλίνουμε από αυτή την πορεία. Αυτή η πορεία θεωρώ ότι για τη χώρα είναι και πρέπει να είναι αδιαπραγμάτευτη εθνική προτεραιότητα. Δεν είναι μόνο προτεραιότητα της κυβέρνησης, είναι για πρώτη φορά από τη μεταπολίτευση και μετά που αυτό συμβαίνει για πολλά χρόνια με τέτοια ταχύτητα και σε τέτοιο συστηματικό βαθμό. Επειδή είστε λάτρης της ιστορίας δεν μπορώ να μη θυμίσω την φράση που είχε πει ο Ανδρέας Παπανδρέου ότι ή θα πολεμήσουμε το χρέος ή θα μας καταπιεί. Μας κατάπιε το χρέος για πολλές δεκαετίες. Ε, τώρα για πρώτη φορά είμαστε στην ευχάριστη θέση να μπορούμε να πούμε ότι αντιμετωπίζουμε αυτό το διαχρονικό πρόβλημα με διαφορετικούς όρους. Όμως επειδή εκ των πραγμάτων το πλαίσιο το εθνικό για αυτούς τους λόγους είναι περιορισμένο, γι’ αυτό και νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό η συζήτηση για τον επόμενο προϋπολογισμό της Ευρώπης να γίνει με όρους θα έλεγα ευρύτητας ορίζοντος. Τι εννοώ με αυτό: Αν έχουμε μεγάλες φιλοδοξίες, που έχουμε μεγάλες φιλοδοξίες στην άμυνα, στην κλιματική κρίση, στα ζητήματα της κοινωνικής συνοχής, στην τεχνητή νοημοσύνη, πρέπει η Ευρώπη να έχει τα χρηματοδοτικά εργαλεία για να μπορέσει να χρηματοδοτήσει αυτές τις φιλοδοξίες της. Είναι μια δύσκολη συζήτηση, ελπίζω ότι θα κορυφωθεί το Δεκέμβριο αυτού του έτους όταν θα πρέπει να συμφωνήσουμε για τον προϋπολογισμό και η Ελλάδα και η Γαλλία, για να κλείσω από εκεί όπου ξεκίνησα, είμαστε στη γραμμή ότι πρέπει να είμαστε πιο φιλόδοξοι εφόσον απαιτούνται ευρωπαϊκοί πόροι. Θα πρέπει να σκεφτούμε με ποιο τρόπο θα τους αξιοποιήσουμε, να μη σπεύσουμε τώρα να αποπληρώσουμε το χρέος του Ταμείου Ανάκαμψης αλλά να το μεταθέσουμε στο μέλλον γιατί αυτό θα στερήσει πόρους από τον επόμενο προϋπολογισμό. Και νομίζω ότι με αυτό τον τρόπο, με αυτή την κοινή θέση θα προσέλθουμε σε αυτήν τη διαπραγμάτευση, οπότε σας διαβεβαιώνω ότι αυτό το οποίο έγινε, το οποίο νομίζω ότι έδειξε ότι η Γαλλία είναι στο πλευρό μας κι εμείς είμαστε στο πλευρό της Γαλλίας, έχει μια ευρύτερη διάσταση μια ευρωπαϊκή διάσταση η οποία νομίζω ότι σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες έχει ξεχωριστή σημασία».

Συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Αν. Τασούλα με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκηhttps://t.co/nV3MvJvm4G pic.twitter.com/g6JWErOkcv

— President GR (@PresidencyGR) April 27, 2026

Μητσοτάκης σε Τασούλα: «H κυβέρνηση έχει κάνει το καλύτερο για να στηρίξει τα ελληνικά νοικοκυριά»

«Ευχαριστώ κύριε πρόεδρε για την ενημέρωση και για τις λεπτομέρειες αυτής της ενημέρωσης που θα επακολουθήσουν», ανέφερε παίρνοντας τον λόγο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

«Πράγματι θεωρώ και εγώ πως η επίσκεψη του Γάλλου προέδρου το διήμερο αυτό, ήταν μια πετυχημένη επίσκεψη όχι μόνο σε επίπεδο διμερών σχέσεων -που έτσι κι αλλιώς είναι σε υψηλότατο επίπεδο- αλλά και σε επίπεδο υποδείγματος ενόψει των αναγκών που έχει η ΕΕ να σφυρηλατήσει τις σχέσεις των μελών της και να υπογραμμίσει πως η έννοια της στρατηγικής αυτονομίας δεν είναι μια λεκτική επινόηση αλλά είναι μία ανάγκη μέσα στο σύγχρονο, ασταθή, πολύπλοκο κόσμο που παρακολουθεί τις εξελίξεις. Και αν θέλει να μην τις παρακολουθεί μόνο αλλά να στέκεται μπροστά στις εξελίξεις ικανός ο Ευρωπαίος πολίτης να νιώσει ότι δεν τον καταπίνουν, δεν τον υποβιβάζουν, τότε μόνο τέτοιου είδους διμερείς σχέσεις ως παράδειγμα μπορούν να δώσουν απάντηση στην αμηχανία της εποχής.

Η στρατηγική μας εταιρική σχέση που ανανεώθηκε για άλλα πέντε χρόνια και διευρύνθηκε με την Γαλλία, στην ουσία αποδεικνύει πως και η περίφημη ρήτρα συνδρομής που υπάρχει στο σύμφωνο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το περίφημο 47 παράγραφος 2, είναι μία λύση την οποία προλαμβάνουν τα κράτη, την υιοθετούν και την εφαρμόζουν όπως έγινε και στην περίπτωση της Κύπρου όπου με πρωτοπορία την Ελλάδα, με ακαριαία θα έλεγα πρωτοπορία την Ελλάδα, ακολούθησαν κι άλλες χώρες μεταξύ των οποίων και η Γαλλία.

Συνεπώς η Ευρώπη δεν παρακολουθεί αμήχανα όλες αυτές τις εξελίξεις και χαίρομαι να διαπιστώνω, όπως διαπιστώνουν πάρα πολλοί άλλοι γύρω μας, πως η χώρα μας πρωτοστατεί στην πρωτοβουλία της Ευρώπης να σηκώσει κεφάλι και να μη σύρεται πίσω από τις εξελίξεις οι οποίες τα τελευταία ιδίως τέσσερα χρόνια, έχουν δημιουργήσει πάρα πολλές προκλήσεις και πάρα πολλά προβλήματα στην παγκόσμια οικονομία, στην παγκόσμια συνθήκη ασφαλείας, στην παγκόσμια ενεργειακή υπόθεση. Οπότε, κύριε πρόεδρε, καλώς εξελίχθηκαν τα πράγματα αυτό το διήμερο με τον Γάλλο Πρόεδρο και βεβαίως όλη αυτή η στρατηγική αυτονομία και η ισχυρή αμυντική θωράκιση με αμοιβαία συνδρομή έχει να κάνει και με μία ισχυρή οικονομία.

Δεν είναι δυνατόν να φιλοδοξούμε να έχουμε αποτρεπτική ισχύ -γιατί η χώρα μας έχει αποτρεπτική προοπτική, αποτρεπτικό δόγμα, αμυντικό δόγμα, δεν έχει δόγμα επιθετικό- ενώπιον της απειλής που αντιμετωπίζουμε, εμείς ούτε απειλούμε ούτε διεκδικούμε κάτι, εμείς διεκδικούμε να μην τολμήσει κανείς να υλοποιήσει την απειλή του. Ενόψει λοιπόν αυτού του γεγονότος η ισχυρή οικονομία, τα περιθώρια που μας δίνει μια ισχυρή οικονομία, διευκολύνουν και το κοινωνικό κράτος αλλά και την αποτρεπτική δύναμη της χώρας.

Και βεβαίως η πολιτική της δημοσιονομικής πειθαρχίας και της δημοσιονομικής συμμόρφωσης μπορεί να είναι μια πολιτική που δεν μοιράζει άσκοπα και λαϊκίστικα χρήματα αλλά διαφυλάσσει το μέλλον από τις επιπολαιότητες του παρόντος. Και επειδή υπονομεύτηκε στο παρελθόν και το μέλλον από επιπολαιότητες του παρόντος στην Ελλάδα και το πλήρωσε η χώρα και ιδίως ο λαός της πανάκριβα τη δεκαετία του 2010 και μετά, αυτή σας η εμμονή, όπως και τώρα μου υπογραμμίσατε, στη δημοσιονομική πειθαρχία δεν είναι παρά μία προφύλαξη των επόμενων γενιών από λάθη των προηγούμενων γενιών. Συνεπώς παρακολουθώ και εγώ με ενδιαφέρον αυτές τις εξελίξεις, βλέπω τις προσπάθειες που γίνονται και είμαι βέβαιος ότι το λεγόμενο πολιτικό σύστημα αυτή την τακτική της δημοσιονομικής ισορροπίας θα την διαφυλάξει γιατί, όπως ελεγχθεί, δεν αφορά μόνο μία κυβερνητική θητεία, δεν αφορά μία κομματική επιλογή, είναι εθνική πολιτική και σαν τέτοια πρέπει να την αντικρίσουμε», υπογράμμισε ο κ. Τασούλας

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:Κυριάκος ΜητσοτάκηςΚωνσταντίνος Τασούλας
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Facebook Email Copy Link Print
Προηγούμενο άρθρο Αποκαλύψεις από τον πατέρα της 19χρονης Μυρτώς: Το κουβάρι ξετυλίγεται, από το Αργοστόλι μέσω Αλβανίας μέχρι την Κολομβία Μυρτώ: Τί έδειξαν οι τοξικολογικές της 19χρονης από το Αργοστόλι
Επόμενο άρθρο Νύχτα τρόμου στο Χαλάνδρι: Μεθυσμένος 19χρονος παραβίασε τρία κόκκινα φανάρια και τέσσερα «STOP» «Όταν έπεσα κάτω άρχισε να με κλωτσάει»: Τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια του 50χρονου στο Παγκράτι περιγράφει η οδηγός που της έσπασε το πόδι
17 Σχόλια
  • Ο/Η Facebook User λέει:
    27 Απριλίου 2026 στις 17:49
    media1.giphy.com
  • Ο/Η Facebook User λέει:
    27 Απριλίου 2026 στις 17:55

    Μεγάλο ντουέτο θεός φύλαξη 🆘🆘🆘

  • Ο/Η Facebook User λέει:
    27 Απριλίου 2026 στις 17:56
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=26983248221311380&set=p.26983248221311380&type=3
  • Ο/Η Facebook User λέει:
    27 Απριλίου 2026 στις 19:02
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=122131139487070125&set=p.122131139487070125&type=3
  • Ο/Η Facebook User λέει:
    27 Απριλίου 2026 στις 19:02
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=122131139535070125&set=p.122131139535070125&type=3
  • Ο/Η Facebook User λέει:
    27 Απριλίου 2026 στις 19:02
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=122131139595070125&set=p.122131139595070125&type=3
  • Ο/Η Facebook User λέει:
    27 Απριλίου 2026 στις 19:02
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=122131139685070125&set=p.122131139685070125&type=3
  • Ο/Η Facebook User λέει:
    27 Απριλίου 2026 στις 19:02
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=122131139739070125&set=p.122131139739070125&type=3
  • Ο/Η Facebook User λέει:
    27 Απριλίου 2026 στις 19:02
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=122131139823070125&set=p.122131139823070125&type=3
  • Ο/Η Facebook User λέει:
    27 Απριλίου 2026 στις 19:02
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=122131139865070125&set=p.122131139865070125&type=3
  • Ο/Η Facebook User λέει:
    27 Απριλίου 2026 στις 19:02
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=122131139925070125&set=p.122131139925070125&type=3
  • Ο/Η Facebook User λέει:
    27 Απριλίου 2026 στις 19:16
    https://scontent.fvno8-1.fna.fbcdn.net/v/t39.1997-6/10333106_298592810320918_1302927723_n.png?_nc_cat=1&ccb=1-7&_nc_sid=23dd7b&_nc_ohc=DxgACvYQJYwQ7kNvwF8S19G&_nc_oc=Adq9CJbXuXq4Ey-CxgVxbSb1rfgVo_Qi-pMSRIFuCYTdYjX_oojps__RjWVf_iWciwulQsPBkVXAfIDGTSbziPVw&_nc_zt=26&_nc_ht=scontent.fvno8-1.fna&edm=AOerShkEAAAA&_nc_gid=mZ7m9tu8ueWSWIQxm8KE6g&_nc_tpa=Q5bMBQF56f3QIPJu1uEwPcUHp77kbb5drVjDISuRg2uxymHRHcBbLkfVtyMCnxNr3fIFoQYr3znB8hNZjw&oh=00_Af20WVABvG40Y3GTTI-79nPiQhztyhtDpLk6884e3d0lzg&oe=69F5AFEC
  • Ο/Η Facebook User λέει:
    27 Απριλίου 2026 στις 19:16
    https://scontent.fvno8-1.fna.fbcdn.net/v/t39.1997-6/10333112_298592890320910_1804005287_n.png?_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=23dd7b&_nc_ohc=nra3tKuCM7MQ7kNvwFUk4sy&_nc_oc=Adr5khwlcXR7Mk9T5Wuf86BTRkfNlVrGazo1g40Z56iUvj1l1RPVRcS0wuDBlBCU6ni4MqUZ3rWBn6YzSso26nnf&_nc_zt=26&_nc_ht=scontent.fvno8-1.fna&edm=AOerShkEAAAA&_nc_gid=mZ7m9tu8ueWSWIQxm8KE6g&_nc_tpa=Q5bMBQFvYixYE42HBu2jwC_xvJeyn0fuxzOpzD0Hx7tCwqC_ShunU5G2MylhWTHiOPgM8V2l4U1AFKwFvw&oh=00_Af2DX1egQRwg38zXqJBa91jRL5tMtlsJbmQD09cMvpGwxw&oe=69F5D25B
  • Ο/Η Facebook User λέει:
    27 Απριλίου 2026 στις 19:20

    Πόση κοροϊδία θεέ μου γειά σου Στεργιε ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΕ ο κουμπάρος θα σε βολέψει

  • Ο/Η Facebook User λέει:
    27 Απριλίου 2026 στις 20:24

    Δύο χαζοί αναρωτιέμαι τι συζήτηση κανουν

  • Ο/Η Facebook User λέει:
    27 Απριλίου 2026 στις 20:30

    Νομιζει……μας δουλευει!!!

  • Ο/Η Facebook User λέει:
    27 Απριλίου 2026 στις 20:31

    Οι εκλογες θα του δειξουν ποσο καλα πηγε……

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Θεώνη Κουφονικολάκου : Ψευδής η δήλωση ότι ο Τσίπρας δεν δέχτηκε να φορολογήσει τους εφοπλιστές – Τι απαντά στον Χ. Δούκα
2 Ιουνίου 2026
“Καρφιά” Διαμαντοπούλου κατά Δούκα: Το ΠΑΣΟΚ δεν παρακαλεί κανέναν για συνεργασίες, πόσο μάλλον όσους μας προσβάλλουν
2 Ιουνίου 2026
Κ. Τσουκαλάς: «Το να είσαι προοδευτικός δεν είναι σημαία ευκαιρίας. Κρίνεται από το πολιτικό σχέδιο, τη συνέπεια και την αξιοπιστία.
1 Ιουνίου 2026
Μητσοτάκης στην έκθεση «Ποσειδώνια 2026»: Η ελληνόκτητη ναυτιλία αποτελεί εθνικό και ευρωπαϊκό κεφάλαιο, που πρέπει να διαφυλαχθεί
1 Ιουνίου 2026
Επιστρέφουν οι εκδρομείς του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος – Αυξάνεται σταδιακά η κίνηση
1 Ιουνίου 2026

Ακολουθήστε μας στα social media

Ακολουθήστε το verginanews.gr στο Instagram και το Facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι. Στο youtube μας μπορείτε να απολαύσετε όλες τις τελευταίες εκπομπές μας.
FacebookLike
XFollow
InstagramFollow
YoutubeSubscribe

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ ενώνει το Αιγαίο: Με λαμπρότητα η Πανήγυρη στον Μανταμάδο

Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ ενώνει το Αιγαίο: Με λαμπρότητα η Πανήγυρη στον ΜανταμάδοΜε κάθε επισημότητα και…

Newsroom

Βεργίνα TV: Στο μικροσκόπιο η υπόθεση «Σάντη» – Πολιτικές προεκτάσεις και ερωτήματα για τις καταγγελίες στην Κύπρο

Στην επικαιρότητα και τις ραγδαίες εξελίξεις στην Κύπρο επικεντρώθηκε η χθεσινή εκπομπή του Στέργιου Καλόγηρου…

Αλεξία Χαρακίδα

«Ανάσταση στη Θεσσαλονίκη: Από την υποδοχή του Αγίου Φωτός, στην κατάνυξη της Μητρόπολης με τον Φιλόθεο και το Αναστάσιμο μήνυμα στους Ταξιάρχες

Θεσσαλονίκη: Το Φως της Ανάστασης στην Καρδιά της Πόλης και οι Αποκλειστικές Στιγμές του «tiSimβενη»…

Newsroom

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτιάς στο Ευρωκοινοβούλιο: “Tέλος οι χρηματοδοτήσεις στην Τουρκία όσο απειλεί την Ελλάδα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιώργος Αυτιάς: Η τηλεόραση δεν είναι Μητρόπολη, για να ‘σαι για μια ζωή – Είχα παλιώσει πια μετά από 35 χρόνια

News Room
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημοσκόπηση Opinion Poll: Στο 30,5% η ΝΔ με διαφορά 15,5 μονάδες από τον δεύτερο (πλέον) Τσίπρα, τρίτη η Καρυστιανού, έπεσε τέταρτο το ΠΑΣΟΚ κοντά σε μονοψήφιο

News Room
«Είναι χρέος μας να μη χάνεται καμία ζωή στο νερό»: Το στοίχημα του Βασίλη Κικίλια για ασφαλές καλοκαίρι
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βασίλης Κικίλιας: «Η Ελλάδα συνδιαμορφώνει τις αποφάσεις στην παγκόσμια ναυτιλία, δεν ακολουθεί απλώς τις εξελίξεις»

News Room
«Θα, θα, θα, θα, θα»: Το… προεκλογικό βίντεο του Ανδρέα Λοβέρδου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λοβέρδος για ΟΠΕΚΕΠΕ: Πρωτοφανής υπόθεση κακοδικίας

News Room
Βεργίνα Τηλεόραση
Facebook Twitter Youtube Rss
Copyright © 2024 VerginaNews
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτικη Cookies 
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Επιλέξτε "Αποδοχή" για να συνεχίσετε.

Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?