Δύο ανήλικα αδέλφια, εκ των οποίων το ένα είναι βρέφος, βρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης να κοιμούνται στον αύλειο χώρο νεόδμητης κατοικίας στην περιοχή του Δενδροποτάμου, στη Θεσσαλονίκη.
Όπως αναφέρουν αστυνομικές πληροφορίες, το μικρότερο παιδί είναι ηλικίας λίγων μηνών, ενώ το μεγαλύτερο είναι 11 ετών. Το περιστατικό έγινε αντιληπτό από κάτοικο της περιοχής, ο οποίος ενημέρωσε αρχικά το «Χαμόγελο του Παιδιού», με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν άμεσα οι Αρχές και να ειδοποιηθεί η Άμεση Δράση.
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί, οι οποίοι προχώρησαν στη σύλληψη των γονέων, ηλικίας 31 και 29 ετών, με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκων. Τα δύο παιδιά μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου νοσηλεύονται προληπτικά υπό καθεστώς προστατευτικής φύλαξης.


Να πάνε φυλακη
H👉ΕΛ.ΑΣ👈👉Οι Aστυνομικοί ειναι συμμέτοχοι και συνεργούν στην γενοκτονία που διαπράτεται καθημερινά από το έτος 2021 με τα mRNA σκευάσματα!👈👉Kαι δεν συλλαμβάνουν τους Εγκληματίες Δολοφόνους και Απατεώνες Ψέυτες της εγκληματικής οργάνωσης που πρέπει να συλλάβουν!
Θερίζει κόσμο το μεταλλικό mRNA κουνούπι…..ZzZzzZzzZZ👉 WHO IS THE NEXT ONE?…..ZzZzzZzzZZ
Τεράστιος κίνδυνος όσοι εμβολιάστηκαν με τα mRNA σκευάσματα και πιάνουν το τιμόνι! 👉Αφαιρεστε τους άμεσα τα Διπλώματα Οδήγησης!👈
Για αυτό μαθαίνεις πολεμική τέχνη τα παιδιά σου για να μπορούν αμυνθούν!
Ο Νομός έπρεπε να ήταν στα χέρια του γονιού του θύματος να πάει έξω από την εξώπορτα του κάθε θύτη και να τους δώσεις την δικαιοσύνη που πρέπει τότε θα είχαμε την κοινωνία δικαίου….