O πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη από σήμερα, Παρασκευή, ενόψει της 89ης Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, η οποία ξεκινάει από αύριο 6 Σεπτεμβρίου.
Σήμερα στις 18.00 ο πρωθυπουργός θα συμμετάσχει στην εκδήλωση για την παρουσίαση της συνεργασίας της ελληνικής κυβέρνησης με την OpenAI με θέμα «AI in Schools», στο ξενοδοχείο Hyatt Regency.
Στη συνέχεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραστεί σε συνάντηση με δημοσιογράφους που διοργανώνει ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, στο ξενοδοχείο Electra Palace.
Το πρωί του Σαββάτου ο πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΘ-HELEXPO και θα επισκεφθεί τα περίπτερα της 89ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.
Στις 19.30 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει την εναρκτήρια ομιλία στα εγκαίνια της 89ης ΔΕΘ, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».
Την Κυριακή στις 12.00 ο πρωθυπουργός θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».


🤬ουστ 🤬🤬
Έιρθε με το στρατό του να παραμύθιασει το κόσμο επειδή είναι αγαπητός πιος σε πιστευει ρε φαυλε
Ούτε τα κοματοσκυλασου δεν πιστεύουν αλλά σε στηρίζουν γιατί τρψνε κ αυτοί ριμαξατε την ελλαδαμας
Ήρθε να αναστατώσει την πόλη και να αρχίσει τα θα…θα…θάα…ουστ! Ανεπιθύμητος.
κοπροσκυλααααααααα
Πάλι ψέματα θα πει δεν βαριετέ ο μαλακας με τι βούλα έγινε
Λαμόγιο μεγάλο ψεύτης απατεώνας συμμορία
Το πρόγραμμα του είναι λευκές σελίδες αμέτρητες. Λογο του μεγάλου όγκου του προγράμματος του είναι αμέτρητες.
Οι τελευταίες του πυγολαμπίδες ρωτήσω την κατάρριψη
Φύγε να ξεβρωμισει ο τόπος χασου
Ευθυμιος Ζωητος
Ψεμμααααααααα……θα θα
Na Ton xairesai ti anewazeis Re anthrope to Nerona diafimisi lamogio kaneis eisai fanatikoa wolemenos