Ο κατηγορούμενος ανάρτησε δημοσίευση με υβριστικό, απειλητικό και δυσφημιστικό περιεχόμενο σε βάρος του πρώην βουλευτή
Ένας 39χρονος ταυτοποιήθηκε από τις Αρχές για την απειλή, την συκοφαντική δυσφήμιση και την εξύβριση του δικηγόρου και πρώην βουλευτή, Βασίλη Καπερνάρου.
Η υπόθεση αφορά σε αναρτήσεις στο Facebook οι οποίες ξεπέρασαν τα όρια της σκληρής κριτικής και έφτασαν σε ποινικό επίπεδο αναφορικά με την απειλή και την συκοφαντία. Πρόκειται για έναν 39χρονο, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία καθώς σύμφωνα με την καταγγελία ανάρτησε δημοσίευση με υβριστικό, απειλητικό και δυσφημιστικό περιεχόμενο σε βάρος του.
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.
Από τη Διεύθυνση Δίωξης Κυβερνοεγκλήματος σχηματίσθηκε δικογραφία τακτικής διαδικασίας σε βάρος 39χρονου ημεδαπού για τα αδικήματα της απειλής, της συκοφαντικής δυσφήμησης και της εξύβρισης, μέσω διαδικτύου, σε βάρος δικηγόρου – πρώην Βουλευτή.
Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από έγκληση σε βάρος διαχειριστή λογαριασμού σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο οποίος σύμφωνα με την καταγγελία ανήρτησε δημοσίευση με υβριστικό, απειλητικό και δυσφημιστικό περιεχόμενο σε βάρος του.
Στο πλαίσιο της επακόλουθης αστυνομικής και ψηφιακής – διαδικτυακής έρευνας, ταυτοποιήθηκε ο 39χρονος ως διαχειριστής του επίμαχου λογαριασμού.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.


Ρε ντροπή δεν υπάρχει εκεί στην Ελλάδα κυνηγάτε και τους πολίτες τώρα για εξιλέωση
Η τρομοκρατία δεν θα περάσει.
Κανονική χούντα.
Ε δημοκράτη καλογερε
Στέργιου να ξέρετε ότι εάν ο λαόσ ξυπνήσει
Βρε άι σιαπερα κοπριτη
Κλέφτες ψεύτες λωποδύτες και θιγμένοι ; Μην αντιδράτε γιατί έχουμε πλάτες; Είμαστε πολλοί ; Ωραίο συμμορία έχουν οργανώσει και απειλεί το λαό ο κάθε ηλίθιος γιατί είναι δικηγόρος, γιατρός, βουλευτής ; Εεε και η Ελλάδα δεν είναι τσιφλίκι κανενός ηλιθίου να επιβάλει την ανοχή της βρομιάς του . Ακόμα και αν έχει πλάτες, και πτυχία , άνθρωπος ξέχασε να γίνει .
Και πολύ πιο πολύ υπολογίσιμος .
Τα χοιρινά και με αρώματα να τα πλένεις πάλι γουρούνια 🐷 μένουν .
Έχουμε μάτια βλέπουμε αυτιά και ακούμε , και λογική να ξεχωρίζουμε τοὺς λακέδες από τους ΚΥΡΙΟΥΣ .