Τα ξημερώματα ολοκληρώθηκε μετά από πολύωρη επιχείρηση έρευνας η διάσωση περίπου 520 αλλοδαπών που επέβαιναν σε αλιευτικό σκάφος, στη θαλάσσια περιοχή 17 ναυτικά μίλια νότια της Γαύδου.
Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΕΚΣΕΔ) του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, με τη συμμετοχή ενός περιπολικού σκάφους ανοιχτής θαλάσσης του λιμενικού, ενός φορτηγού πλοίου με σημαία Μπαχάμες, δύο αεροσκαφών της Frontex και τεσσάρων παραπλεόντων σκαφών.
Οι διασωθέντες μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στο λιμάνι της Χώρας Σφακίων.
Σημειώνεται πως οι βάρκες φτάνουν διαρκώς γεμάτες με μετανάστες στη νότια Κρήτη. Σχεδόν 2.000 πρόσφυγες και μετανάστες έχουν φτάσει στις ακτές της Κρήτης και της Γαύδου από την Κυριακή μέχρι χθες.


Γιατί λέτε διασώθηκαν.είσαστε και εσείς μέρος του συστήματος και μας δουλεύετε με τίτλους που βολεύει τους ανθέλληνες.
Λαθρομετανάστες είναι και όχι πρόσφυγες
Να προσέχουν μόνο μην τους πνιγεί κανένας
Μπράβο σας το σώσατε τιμή και δόξα σε σας
Για την πατρίδα γίνονται όλα ρεεεε χάχα Χάχα Χάχα Χάχα Χάχα κοπρίτες…
Το θα πει διασώθηκαν!!! Διασώθηκαν ποιοι από τι?? ΜΗΝ ΠΑΊΖΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΑΣ…
Περιμάζεψαν την βρώμα που μας πετάνε ένα Σορο μιάσματα..
ΔΙΑΣΩΘΗΚΑΝ λέτε και είστε για γέλια και για κλάματα.
Εισέβαλαν παράνομα δηλαδή
Λάθρο είναι ρεεεεεεεεεε
Διασώθηκαν χαχαχαχα πόσο πλάκα έχετε γατακια
Αν δεν γίνει υποχρεωτικό όσοι ψηφίζουν κόμματα που καταστρέφουν τη χώρα να παίρνουν από 1 λάθρο στο σπίτι τους δεν πρόκειται να απαλλαγούμε απ’τα ανθελληνικά αριστερόστροφα κόμματα και την Νουδουλα
Εσείς τους φαίνεται μέσα ρε γ*******
Παραληφτ ήσαν
ΛΑΘΡΟ είναι !!!! πράκτορες !!!
ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΕΊ Ή ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΉ ΟΡΓΆΝΩΣΗ ΚΑΊ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΟΊ ΤΗΣ !!!
Διασώθηκαν….
Εισβάλουν να λέτε…
Ο στρατός είχε μείνει .τον διέλυσαν και αυτόν Η ΡΑΓΙΑΔΕΣ
Γιατί δεν τους στέλνανε πίσω όπως ήρθαν. Μας κοροϊδεύουν. Γεραπετριτης κ Μητσοτάκης τώρα ήρθε κ ο Καιριδης. Παρετηθητε μόνο..
Διασώθηκαν
Χαχα……α ρε καλογηρε….δεν υπάρχει τίποτα όρθιο τελικά……
Γέμισαν σκουπίδια την χώρα τα λεσια που μας κυβερνούν. Γαμω τα σπίτια σας αληταραδες.
Δώστε τούς στρώματα φαγητό επιδόματα προσοχή μεγάλη περιποίηση στα παιδιά για να έχουν δυνάμεις να βιάζουν να κλέβουν και νά σκοτώνουν Για δουλειά σίγουρα δεν θα πάνε απλά θα κόβουν από εμάς και θα τους ταΐζουν Σαν δεν ντρέπονται
Το πολεμικό τη κανη εκει τους υποδέχεται με χαρά αντι να τους στηλουν πισω εκεί στν Κρήτη να ξανά ψηφίσετε το λαμογιο σας
Oute gia sapouni then kanune ta munopana tu alla
Τι λες βρε καραγκιόζη Λαθρομετανάστες είναι όχι μετανάστες Στο διάολο να πάνε δεν τους καλέσαμε
Τι στο διάολο κάνει ο στρατός ;
Πώς διασώθηκαν?? Από ναυάγιο? Άντε στο διάολο βλάκα
Έτσι έξω από την Κρήτη οι Κρήτες
Thanasis I. Papathanasiou και τα δεκανικια τους μην τι ξεχνας
Χάχα…διασώθηκαν….
Γιατί διασώθηκαν οι 520 ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ?
ΤΟ ΔΙΑΣΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΠΟΙΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ? ΕΙΒΟΛΕΙΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ !!! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ !!! ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΟΡΑ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ?
Είναι τουριστική περίοδος κ η Ευρώπη καλύπτει όλα τα έξοδα διαμονής,διατροφής, ακαταδιοκτου ,περίθαλψης κ τέλος κ επίδομα διαμονής λόγο προτίμησης κάποιας χώρας που με το ζόρι πρέπει να αλλοιωθεί ο πληθυσμός.
ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ και οι τριακόσιοι!
Κύριε Καλόγερε δεν σας αναγνωρίζω ειλικρινά δεν σας αναγνωρίζω γίναται και εσείς βλέπω μέρος του συστήματος προωθείται και εσείς την προπαγάνδα του Μητσοτάκη λαθροεισβολής είναι κύριε Καλόγερε εισβολής είναι αυτή τη στιγμή εισβάλλουν στη χώρα μας παράνομα για ποια διάσωση μιλάτε κύριε Καλόγερε ειλικρινά λυπάμαι πάρα πολύ!!
Denis New φυσικά!
Ένα λαθρομετανάστη σε κάθε σπίτι Νεοδημοκράτη ΠΑΣΟΚ και συριζαιο και ΚΚΕ και κωνσταντοπουλουκαι κασελακη..
Καλογερε κόψε τις μαλακιες εδω μέσα ποιος σ πληρωνη ρε σκουπίδι να θέλεις το κακό του κόσμου σιγοντάρεις τον προδότη κουλη
Yorgos Nusis Αυτό ακριβώς παίζουν με τα νεύρα του Έλληνα.
Εισβολή και κατάληψη αρχικά της Κρήτης και κατόπιν της Ελλάδος από μουσουλμάνους σχέδια της Ν. Τ. Π…!!!
Λαθρομεταναστες ειναι
Διασώθηκαν 520 εισβολείς λαθρομετανάστες…
αυτούς ψήφιζε ο λαός να τους καλοδεχτούνε !!!!! να τους βάλουν και στα σπίτια τους !!! η ανθέλληνες ο ελληνικός λαός να του σκύβουν το κεφάλι !!!!!!! επανάσταση ! τώρα !!!!!!
“Διεσώθηκαν”…Εεεεε;..
Eleni Papaxristopoulou Μπαινοβγαίνει στις στοές.
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΟΛΗ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΔΕ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΤΟΚΑΊΚΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΓΙΑΥΤΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΘΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΥΣ. ΕΚΤΩΣ ΔΕ ΤΟΥΤΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΤΩΧΩΤΕΡΟΙ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ.
Διασωθηκαν;;;; σκιζεστε γι αυτους, ολα στημενα ειναι!!! Μας κοροιδευετε…