Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για το κύκλωμα μαστροπών στην Αθήνα

[ad_1]

Παρουσιαστής διαδικτυακού καναλιού, και στενός συνεργάτης του αρχηγού του κυκλώματος είναι σύμφωνα με αξιόπιστες αστυνομικές πηγές, μεταξύ των 14 μαστροπών που κρατούνται στην Ασφάλεια Αττικής.

Ο νεαρός παρουσιαστής, «ψάρευε» τα νεαρά κορίτσια στο διαδίκτυο, αλλά και σε νυχτερινά μαγαζιά της Αθήνας στα οποία εργάζονταν ή διασκέδαζαν. Ανάμεσα στα θύματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης, φοιτήτριες αλλά και μια 17χρονη μαθήτρια Λυκείου.
«Μου έλεγε διαρκώς πως αυτός πληρώνει για να με διαφημίζει στους πελάτες μέσω διαδικτύου και του χρωστάω μεγάλη χάρη, που μου άνοιξε τα μάτια, τονίζοντας πως γι αυτόν τον λόγο πρέπει να δουλεύω όσο το δυνατόν συχνότερα και να μην επικαλούμαι δικαιολογίες για να αποφεύγω τη δουλειά. Εγώ διαρκώς του ξεκαθάριζα πως αυτή η δουλειά δεν είναι όλη μου η ζωή, είναι προσωρινή λύση και πως έχω ως πρώτη προτεραιότητα τη σχολή μου» αναφέρει η 20χρονη.
Τα κορίτσια δελεάζονταν με τις απατηλές υποσχέσεις για το life style και τη μεγάλη ζωή. Η πραγματικότητα ήταν όμως πολύ διαφορετική. Τις φωτογράφιζαν γυμνές και ανέβαζαν το φωτογραφικό υλικό σε ιστοσελίδα προσελκύοντας καθημερινά δεκάδες πελάτες. Οδηγοί μέλη του κυκλώματος τις μετέφεραν στα ερωτικά ραντεβού σε σπίτια και ξενοδοχεία της Αθήνας.
Στην κατάθεση της, στους αξιωματικούς του Οργανωμένου Εγκλήματος, νεαρή φοιτήτρια αποκαλύπτει τον τρόπο που την προσέγγισε το κύκλωμα και την προώθησε στην πορνεία.
«Στα μέσα του Δεκεμβρίου 2018 σε μια νυχτερινή μας έξοδο με την φίλη μου την Μ. πήγαμε σε ένα μπαρ στην Αθήνα όπου εκείνη την περίοδο εργαζόμουν ως μπαργούμαν. Κατά τη διάρκεια της παραμονής μας εκεί, μας προσέγγισε ένας άνδρας με το όνομα Δημήτρης. Μας είπε πως θα μεριμνούσε να μας φέρει σε επαφή με έναν φίλο του, ο οποίος θα μας φωτογράφιζε ημίγυμνες, έναντι χρηματικής αμοιβής».
Η φωτογράφιση έγινε σε βίλα στη Γλυφάδα. Φωτογράφος ο αρχηγός του κυκλώματος και διαχειριστής σύμφωνα με την αστυνομία της ιστοσελίδας που «ψώνιζαν» οι πελάτες τα καλλίγραμμα κορίτσια.
Πηγή:ΕΡΤ/Ρεπορτάζ:Γιώργος Γεραφέντης
Μοιράσου το άρθρο:

[ad_2]