Ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας Ισραέλ Κατς διεμήνυσε χθες Τετάρτη το βράδυ πως η χώρα του θα ξαναρχίσει τις στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Λωρίδα της Γάζας αν η Χαμάς δεν τηρήσει τη συμφωνία κατάπαυσης του πυρός, καθώς το παλαιστινιακό κίνημα δεν έχει επιστρέψει ακόμη όλα τα λείψανα των νεκρών ομήρων.
Στελέχη του παλαιστινιακού κινήματος «συνεχίζουν να μας λένε πως εννοούν να τηρήσουν τη συμφωνία» για τη Λωρίδα της Γάζας και να επιστρέψουν στο Ισραήλ τις σορούς των ομήρων που σκοτώθηκαν, είπε πάντως από την πλευρά του χθες σε δημοσιογράφους Αμερικανός ανώτερος αξιωματούχος ο οποίος εκφράστηκε υπό τον όρο να μην κατονομαστεί.
Με βάση τους όρους της συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός ανάμεσα στη Χαμάς και το Ισραήλ, η οποία βασίστηκε σε σχέδιο που παρουσίασε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ στα τέλη Σεπτεμβρίου, η Χαμάς είχε υποχρέωση να επαναπατρίσει όλους τους ομήρους που κρατούσε στη Λωρίδα της Γάζας, ζωντανούς και νεκρούς, μέσα σε 72 ώρες από τη διακοπή των εχθροπραξιών, με άλλα λόγια το αργότερο το μεσημέρι της Δευτέρας (τοπική ώρα και ώρα Ελλάδας).


Ο ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΜΗΤΣΙΟΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΜΕΝΟΣ
ΖΗΤΩ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ,
( ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ , ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ).
Αυτό το κτήνος πολεμάει μόνος του για να αφανίσει ολόκληρο λαό της Παλαιστίνης. Σκοτώνει αθώες ψυχές παιδιά και νεογέννητα ο εγκληματίας Νετανιαχου Στέργιου. Η 2 εγκληματίες πολέμου στην παγκόσμια ιστορία.
Να μην μείνει πέτρα στην πέτρα…μόλις έγινε μια παύση είδαμε τι θα πει χαμας….
Αφανίστε τους
Miranda Bejkollari βρε αει σιχτιρι τσόκαρο
Πάμε να τελειώνουμε, η ουρά έμεινε.