Ο Εμμανουήλ Καραλής πέτυχε έναν μεγάλο στόχο που κυνηγούσε εδώ και καιρό. Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στον Βόλο, έδειξε πως διανύει περίοδο εξαιρετικής αγωνιστικής κατάστασης και άνοιξε τον δρόμο για ακόμα σπουδαιότερες επιδόσεις στο άλμα επί κοντώ.
Με ένα εντυπωσιακό άλμα στα 6.08 μέτρα, ο κορυφαίος Έλληνας επικοντιστής σημείωσε τη τέταρτη καλύτερη επίδοση όλων των εποχών παγκοσμίως. Μπροστά του βρίσκονται μόνο τρία ονόματα-σύμβολα του αγωνίσματος: ο Μόντο Ντουμπλάντις (6.28μ.), ο Ρενό Λαβιλενί (6.16μ.) και ο Σεργκέι Μπούμπκα (6.15μ.).
Το Τop5 όλων των εποχών στο επί κοντώ:
Μόντο Ντουπλάντις (Σουηδία) 6.28μ
Ρενό Λαβιλενί (Γαλλία) 6.16μ
Σεργκέι Μπούμπκα (Ουκρανία) 6.15μ
Εμμανουήλ Καραλής (Ελλάδα) 6.08μ.
ΚέιΣι Λάιτφουτ (ΗΠΑ) 6.07μ
Ο Γιάννης Ρίζος κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με 5.65μ. και την τρίτη ο Γιώργος Παπαναστασίου με άλμα πάνω από τα 5.35μ.


NA ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΜΗΤΣΙΟΤΑΚΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ,
ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΙ ΟΙ < ΔΕΝΔΙΑΣ ,ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ,ΚΕΡΑΜΕΩΣ,ΤΣΙΑΡΑΣ.ΧΡΥΣΟΧΟ’Ι’ΔΗΣ,ΦΛΩΡΙΔΗΣ,ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ,ΚΙΚΙΛΙΑΣ.ΠΙΕΡΑΚΑΚΗΣ,ΠΛΕΥΡΗΣ ΜΗΧΑΗΛΙΔΟΥ, ΖΑΧΑΡΑΚΗ,ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ, ΣΚΕΡΤΣΟΣ Κ.Τ.Λ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ,
ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ
https://www.facebook.com/photo?fbid=1256934489776240&set=a.698311428971885
Θεοχαρης Στεφος
Τηλεφώνησα στον Μητσοτάκη και του είπα ότι ο Θεοχάρης ο Στέφος ζητά την παραίτηση σου.
Το πήρε πολύ βαρειά και μου είπε ότι αφού το ζητά ο Θεοχάρης θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά.
Αναμένονται εξελίξεις.
Ποιον αντικαταστάτη προτείνεις;