Συνέντευξη για όλα τα σοβαρά ζητήματα της επικαιρότητας παραχώρησε η Ντόρα Μπακογιάννη στη ΒΕΡΓΙΝΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ και στον δημοσιογράφο Στέργιο Καλόγηρο με αφορμή την παρουσία της στην 88η ΔΕΘ. Η ίδια μίλησε μεταξύ άλλων για τα δημοσκοπικά ευρήματα μετά τις Ευρωεκλογές, την Συμφωνία των Πρεσπών, την Τουρκία αλλά και το Κυπριακό.
Τα Σκόπια θα αποδεχτούν την Συμφωνία τους αρέσει δεν τους αρέσει
Για το ζήτημα της πιθανής καταγγελίας των Πρεσπών μετά από τις συνεχείς παραβιάσεις της γειτονικής χώρας η κ. Μπακογιάννη διευκρίνισε ότι «το πρόβλημά μας είναι η εφαρμογή της συμφωνίας» «Οι Σκοπιανοί πρέπει να καταλάβουν ότι αυτή η συμφωνία είναι διεθνές δίκαιο, τους αρέσει δεν τους αρέσει οφείλουν να το αποδεχτούν. Και δεν το ζητάει η Ελλάδα, το ζητούν άπαντες»
Η Ελλάδα δεν είναι αφελής. Η Ελλάδα εξοπλίζεται
«Δεν τα βρίσκουμε με την Τουρκία» τόνισε ερωτώμενη η κ. Μπακογιάννη σημειώνοντας ωστόσο ότι «έχουμε συνεννοήσεις, ανοιχτές γραμμές επικοινωνίας, έχουμε αποτελέσματα. Τον τελευταίο ένα χρόνο δεν έχουμε υπερπτήσεις στο Αιγαίο, δεν έχουμε παραβιάσεις» σημείωσε τονίζοντας ότι «έχουμε βγάλει κάποια άκρη στο μεταναστευτικό. Από εκεί που είχαμε την Τουρκία επιτιθέμενη στον Έβρο, σήμερα έχουμε μια συνεργασία και γίνεται από κοινού προσπάθεια πάταξης του εγκλήματος. Από εκεί και πέρα κρατάμε ανοιχτές γραμμές και είμαστε 100% σταθεροί στην υπεράσπιση της εθνικής κυριαρχίας και των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων.
Ο Ερντογάν από εκεί που έλεγε «Μητσοτάκης γιοκ» τώρα λέει «Μητσοτάκη μιλάμε». «Η Τουρκία δεν θα αλλάξει θέσεις» παραδέχτηκε η κ. Μπακογιάννη επισημαίνοντας ότι «εμείς έχουμε βάση πάνω στο διεθνές δίκαιο. Πάνω σε αυτή βασιζόμαστε. Από κει και πέρα μη ξεχνάτε ότι η Ελλάδα δεν είναι αφελής. Η Ελλάδα εξοπλίζεται. Και εξοπλίζεται κατά τρόπο μοναδικό τα τελευταία χρόνια ώστε οι Τούρκοι να λένε ότι έχουν χάσει την υπεροπλία που είχαν στο Αιγαίο»
Δυστυχώς, λύση στο Κυπριακό δεν θα υπάρξει
«Καταρχάς υπέρ των τουρκικών θέσεων δε βλέπω τίποτα. Δε βλέπω να προχωρεί κάτι γιατί με τις τελευταίες δηλώσεις των Τουρκοκυπρίων βάση συζήτησης δε μπορεί να υπάρξει. Άρα ή θα έρθουν ξανά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την κυπριακή δημοκρατία πάνω στις αρχές του ΟΗΕ ή δυστυχώς λύση δεν θα υπάρξει.» υπογράμμισε η κ. Μπακογιάννη.
Ο κόσμος βλέπει ένα πολιτικό σύστημα που διαλύεται
Σχετικά με τα δημοσκοπικά στοιχεία που εμφανίζουν τη ΝΔ να μην ανακάμπτει μετά τις Ευρωεκλογές, η κ. Μπακογιάννη σχολίασε ότι οι λόγοι είναι πασιφανείς και αφορούν στο ότι «ο κόσμος βλέπει ένα πολιτικό σύστημα που διαλύεται» «Διαλύεται ο ΣΥΡΙΖΑ, έχει προβλήματα το ΠΑΣΟΚ…
Η διάλυση αυτή αγγίζει πάντα και το άλλο κόμμα. Τη σταθερά. Διότι υπάρχει μία άρνηση στην ίδια την πολιτική. Όταν αρνείσαι την πολιτική αποστασιοποιείσαι καμιά φορά και από τη σταθερή. Επίσης ο κόσμος δεν μπορεί να συγκρίνει. Λείπει ο αντίπαλος. Ο κόσμος δε μπορεί να πει: ο Μητσοτάκης προτείνει αυτό, κάποιος άλλος προτείνει κάτι άλλο. Τι είναι το καλύτερο»


Προδότες όλοι. Ύαινα την λέει ο κόσμος..
ΩΜΉ ΠΑΡΑΔΟΧΉ ΤΗΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ. ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ.
Καλογηρε πες στην Ντόρα να στείλει συλλυπητήρια…!!!
ΓΙΟ ΧΕΣΤΗ ΕχΕιΣ ΣΙΓΑ ΜΗ ΜΙΛΙΣΗ ΤΟ ΨΩΝΙΟ ΓΙΑ ΚΥΠΡΟ ΠΟΤΕ ΤΟΝΕΝΔΙΑΦΡΕΡΕ ΘΑΡΘΗ ΤΩΡΑ ΚΑΙΜΟΣ ΕΔΩ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΘΑ ΚΑΝΗΤΟΚΑΟΥΜΠΟΙΣ ΤΗ ΚΥΠΡΟΕΚΕΙ Ο ΜΟΥΓΓΟΣ ΦΟΝΙΑΣΕΙΝΑΙ ΜΟΥΓΓΑ ΞΕΡΕΙ ΟΖΑΒΟΥΛΗΣ ΝΑ ΒΡΗ ΜΑΡΟΥΛΙ
Ντορουλα θυμάσαι το ΒΕΤΟ του χοντρού το 2008 μπροστά στον Νιμιτς κ τον Μπους κ ήσουν δίπλα του ως υπουργός εξωτερικών κ στραβομουτσουνιασες ? Υπάρχουν φωτογραφίες, μετά τον φάγανε.
Ξεπουλαμε και το κάθε κρατιδαιο μας πουλάει μούρη ενώ η χώρα είναι μέγεθοςσε ότι έχει να κάνει σε δυναμική ως έθνος το πρωσκηνημα και δουλικότητα δεν έχει θέσι στην Ελλάδα μας..
Οι πολιτικοί όλων των κομμάτων στο Ελληνικό κοινοβουλίου την εποχή του δημοψηφίσματος , και της παραχώρησης της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς είναι υπεύθυνοι και ένοχοι για εσχάτη προδοσία !!!
Εσείς υποσχεθήκατε Το κόμμα σας ότι ποτέ Δεν θα καλωσορίσατε και δεν θα πείτε Μακεδόνα τον πρωθυπουργό των ΣκοπίωνΚαι μες στη Βουλή ο αδερφός σου ο πρίγκιπας καλωσορίζω το Μακεδόνα πρωθυπουργό αυτά να μην τα ξεχνάτε πρέπει να τα ξέρω κι αυτά ο ελληνικός λαός όπως πρέπει να ξέρει ότι της Τουρκίας Ακτογραμμές φτάνουν μέχρι την Κολόμπια Δροσιά της Μακεδονίας όλοι λίγο-πολύ στα ανακατεμένοι και εκεί που πήγε ο πρίγκιπας και τον Παυλόπουλο εσύ ξέρεις τι θα κάνεις είναι σα να μας έριξε στάχτη στα μάτια αλλά λέει κι άλλα κάνει έχετε τελειώσει είστε τελειωμένοι σας την έχουμε στημένη στις εκλογές από τον Έβρο μέχρι τη Ρόδο και από τη Ρόδο μέχρι την Εύβοια και από την Εύα μέχρι στα περίχωρα της Αθήνας και Αυτόν τον άνθρωπο που μιλάς εγώ ευχαριστιέμαι να τον ακούω γιατί βγάζει αλήθεια αυτό στόμα του δεν είναι ούτε το μέγα ούτε το ΑΝΤ1 η πληρωμένη παπαγάλοι σου
Ολοι τους πουλημενα λαμογια και ανθελληνες
Τί λέει ρέ τό παρτάλι ;🇬🇷🇨🇭
Καλογηρε, αυτή την καρακάξα βρήκες να κάνεις συνέντευξη ??
Αυτή είναι πολύ Προδότης από τον Τσίπρα μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ. Να ξέρετε ότι την Προδοσία της Μακεδονίας την υπέγραψαν τά τρία πρώτα κόμματα.Εσης η ψηφοφόροι που θα ψηφίσετε
Είστε Συνένοχοι 🙏😎
Disgusting creeps Thanks
Disgusting creeps Thanks
Τριχιά σε όλους σας
να θυμάσαι το 2008 που ο χοντρός έβαλε βέτο, σου κακοφάνηκε, έχουμε φώτο, κ μετά τον φάγατε μέχρι τον χρήσιμο ηλιθιο πατριωτησα τους Μπους….
Ουστ άχρηστοι!!!!
Όσους αιώνες να ζείτε, εσει και το σόι σου, παρασιτικά στο κορμί της Ελλάδας πάντα παραμένετε Εβραίοι εντολοδόχοι ξένων δυνάμεων να προδώσετε την Ελλάδα.
Αγγελιοφόρος κακών μαντάτων
Babis Efthimiadis τι γίνεται ρε και αυτός κολοτουμπες κάνει
Christos Sidiropoulos ξέρω γω . . .τώρα τελευταία δεν μ αρέσει
να μην σβήνετε τα σχόλια, αηδία καταντησατε
Ψόφο στην καργιολα την τουρκαλα γαμ@ τον σπίτι της κ όλο της το σόι πεταμένο εμετικό σκουπίδι.
Φωτιά κ τσεκούρι στους προσκυνημένους
Πλάκα μας κάνει αυτή!!….
Δώσε ΣΑΝΌ στον ΕΛΛΗΝΑΡΑ πού σάς ψήφισε !!!!!!
Μόνο Σκόπια η βαρντασκα και πολύ τους είναι διαλέξτε αυτό να τους λέτε σουργελα σαν δεν ντρέπεστε νανοιεφιαλτες του έθνους δεν χορτάσαμε ακόμα …
Γιατί την ρωτάτε για ποιο λόγο ποιον ενδιαφέρει το τι θα πει 0000000
Ποιον ενδιαφέρει τελικά η γνώμη της
👎🏼👎🏼👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
Γιατί την παίρνετε συνέντευξη δεν το καταλαβαίνω
ME EKANES KAI GELASA POIS ASXOLEITAI MAZI SOY OYDEIS
ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ
Θα υπάρξει η μοναδική λύση στην ΚΥΠΡΟ που είναι η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ από τους βρωμόσκυλους ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ και παράνομης ΚΑΤΟΧΗΣ.
Πουλημενη μαριονέτα.
Μην υπολογίζεται το νούμερο. Είναι μαριονέτα του συστήματος.
ΟΥΣΤ
Με προδότες φυσικά δεν υπάρχει λύσει