Ορκίστηκε σήμερα το πρωί (15/03) η νέα κυβέρνηση, όπως διαμορφώθηκε μετά τον ανασχηματισμό. Σε εξέλιξη βρίσκεται η πρώτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, με την ανανεωμένη του σύνθεση.
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, αποστέλλει το μήνυμα: «Ανανέωση και δράση για να κάνουμε καλύτερη τη ζωή του πολίτη» με το σύνθημα: «πιο γρήγορα και τολμηρά».
Επεσήμανε ότι είναι διπλό το μήνυμα του ανασχηματισμού: «Ανανέωση και δράση για να κάνουμε καλύτερη τη ζωή του πολίτη» και το σύνθημα είναι: πιο γρήγορα, πιο τολμηρά».
«Καλωσορίζω τη γενιά των 40άρηδων» είπε ο κ. Μητσοτάκης επίσης για να προσθέσει πως «η συμμετοχή Χατζηδάκη ενισχύει τον ρόλο του Μαξίμου ως πολιτικού κέντρου». Διευκρίνισε πως ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Κ.
Χατζηδάκης θα συντονίζει τα παραγωγικά και Άκης Σκέρτσος τα θεσμικά και κοινωνικά χαρτοφυλάκια.
Αναφερόμενους στου «μπλε φακέλους» που βρήκαν οι νέοι υπουργοί τόνισε: «Ανανεώνεται ο τρόπος δουλειάς μας: πέρα απ’ τα τρέχοντα θα εστιάζετε σε προτεραιότητες που θα επιβλέπω προσωπικά. Θέλω χειροπιαστό αποτέλεσμα ανά τομέα».
Ο πρωθυπουργός επεσήμανε τις αλλαγές σε 3 πεδία: Οικονομία – Υποδομές, Συγκοινωνίες – Μεταναστευτική Πολιτική και Ναυτιλία.


Όλο μαλακιες λες
ΠΟΙΟΣ ΡΕ ΒΟΙΔΟΓΛΥΨΑ ΦΟΝΙΑ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΘΑΡΟΣ ΝΑ ΒΡΗΣ ΕΣΥ ΦΟΝΦΑΣΙΣΤΑ
Από πότε;;;;
Η καταστροφή
Σκουλήκι Σατανά…
🤣🤣
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΕ ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΘΑ ΔΩΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΑΙΔΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΩ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑ
Χαχαχα
Το ότι έχει πρόβλημα η πολιτική τού δεν του πέρασε από το μυαλό;
Άι στο διάολο με συγκινησες !!!!!!
Μετα απο 6 χρονια ,τωρα θα τρεξουν;;;;;
ΛΑΜΟΓΙΑ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΠΡΟΔΌΤΕΣ ΝΔ
Εδώ τι να πούμε πρίγκιπα κάλλιο αργά παρά ποτέΗ στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα ποια απ’ τα δύο να πιάσουμε
Να γεμίσουν τις τσέπες τους ; Ότι αρπάξουν
τελειωμένε
Εννοεί πιο γρήγορα πιο τολμηρά,για την καταστροφή της χώρας μας.
Αυτά τά ξανά είπες καί άλλη φορά.
Βρές κάτι ποιό καινούργιο .
Ρεζίλι θά ξαναγίνει ..
ειναι ακομα υποτην επηρεια του ψεκασμου ο φεγγαρολουστος1111
Αντε στο διαολο κ λ π α ν ο