Επιταχύνεται η διαδικασία δραστικής αναβάθμισης του επιπέδου ασφάλειας του σιδηρόδρομου όπως δήλωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη συνεδρίαση του σημερινού Υπουργικού Συμβουλίου.
Ο πρωθυπουργός σημείωσε ότι μέσα στην ημέρα υπογράφονται οι συμβάσεις για την αποκατάσταση των υποδομών στη Θεσσαλία που καταστράφηκαν από την κακοκαιρία Daniel το 2023.
Έκανε, δε, λόγο για σφιχτό χρονοδιάγραμμα 15 μηνών και επεσήμανε πως στο τέλος όλος ο βασικός εθνικός σιδηροδρομικός άξονας θα διαθέτει τηλεδιοίκηση, σηματοδότηση και αυτόματη πέδηση.


Τι νούμερο πέδιλα θα φοράνε 🤣🤣🤣🤣
ΤΟ ΆΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΌΜΩΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΤΕ (δεν λέω 57 γιατί ήταν πολύ περισσότεροι και το κακό είναι ότι τό κρύβουν ολοι) ΤΙ ΘΑ ΓΊΝΕΙ ΘΑ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΟΣΕΤΕ ΤΕΛΙΚΆ 🤔🤬🤬🤬
Οπως το ’23 που χτυπιοταν ο μπουλης καραμαν αλης , για την ασφαλεια των τραινων !!!! Π Α Λ Ι ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ !!!! ΜΠΡΑΒΟ , Μ Λ Κ Σ , ΣΥΝΕΧΕΙΣΤΕ ΝΑ Τ Ο ΚΟΙΤΑΤΕ 🖖🤑
Αντε γαμησου χαφιε μουνοπανο καλασνικοφ να σας γαμησουνε καριολιδες πουσταραδες κλέφτες παραιτήθητε συσομοι τσογλανια
Ποιός σε πιστεύει πλέον ρε μαλάκα ;
Ανέκδοτο έχεις καταντήσει …
Ανθέλληνα προδότη..
Βρήκατε άλλο τρόπο μεταφοράς…..
Του έστριψε καμία βίδα???? Σαραβαλο μυαλό..