«Το Ισραήλ πρέπει να σταματήσει άμεσα τις στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Γάζα, για να επιτραπεί η ροή τροφίμων και φαρμάκων στον θύλακα» ανέφερε σήμερα Πέμπτη 22/5 ο Κυριάκος Μητσοτάκης, απαντώντας στην κριτική της αντιπολίτευσης για το θέμα.
Ερωτηθείς σχετικά σε συνέντευξη του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ο πρωθυπουργός υποστήριξε ότι η κυβέρνηση δεν σιωπά, αλλά έχει τοποθετηθεί επανειλημμένα δια του ΥΠΕΞ και δια του ιδίου. Αναφέρθηκε στη σχετική δήλωση του κατά την επίσκεψη του Αιγυπτίου προέδρου Αλ Σίσι και πρόσθεσε: “Έχουμε ταχθεί ξεκάθαρα υπέρ της άμεσης κατάπαυσης πυρός και αποκατάστασης της ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα”.
Ο κ. Μητσοτάκης είπε στη συνέχεια: “Δεν έχω καμία δυσκολία, δεν έχω καμία δυσκολία να πω ότι αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες εβδομάδες και μέρες στη Γάζα είναι αδικαιολόγητο και απαράδεκτο. Και πρέπει το Ισραήλ άμεσα να σταματήσει αυτές τις επιχειρήσεις και να διευκολύνει τον ΟΗΕ και τις ΜΚΟ, ώστε να αποκατασταθεί η τροφοδοσία φαγητού και φαρμάκων το συντομότερο δυνατόν”.
«Η Ελλάδα δεν παραμένει καθόλου σιωπηλή στο ζήτημα αυτό. Αλλά αν μπορούμε να παίξουμε τον ρόλο του γεφυροποιού σκοπεύουμε να το κάνουμε», υπογράμμισε ο ίδιος.


ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ !!!!
Αυτός δεν γνωρίζει τι γίνεται μέσα στην Ελλάδα, και έχει γνώμη για την Γάζα η κάτι άλλο;;;;;;;
Ποιόν κοροϊδεύεις ρε σατανιστη σκατοβρωμιαρη. Είπες όχι στην ανθρωπιστική βοήθεια πού λιμοκτονούν χιλιάδες γυναικόπαιδα. Σκατα στόν τάφο σου καί εύχομαι αυτό πού έκανες νά τό πληρώνουν τά δικά σου παιδιά. Αυτή θά είναι θεία δίκη
Τελικά τα τρολάκια της Νουδούλας ξαναχτύπησαν!
Κι εσύ τι κάνεις γιαυτό ;;; Υποστηρίζεις τον εγκληματία φίλο σου😡😡😡😡😡
Υποστηρίζει Νετανιάχου γιατί έχει καλές σχέσεις με τον Τραμπ κ κάνει ότι του ζητήσει χαρές κάνει χαρές θέλει.
Έλα ρε; Σοβαρά; Το παιδί μίλησε!
Το έκανε κρυφά από τους Εβραίους θα τον κάνουν ντα
Άντε βρε μαλάκα ..
Τι μας λες τώρα.Συγκλονιστικο!!!!
Προχθές άλλα έλεγε!
Γιουσουφσκι..ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΝΤΕ γαμησου ΜΑΛΑΚΑ εβραιε και γιουσουφάκια!!
Τον παίρνεις σάπιο σκουλήκι
τωρα το θυμηκε ειναι αργα…….παει στον βλακα τον τακουνακια ναζι ανθελληνα ζελε
ΠΡΟΣΚΥΝΑ ΜΩΡΗ ΚΑ”””ΛΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΑΛ”””””’ΣΤΑ
Με τις ευλογίες μας….
Ντροπή σου φονια
Τέτοιες μαλακίες νά κάνεις καί θά πέσεις κάτω από 10%
Καραγκιόζη…
Άσε ρε μουλε τραβά να κάνεις πιπες στο σαπούνι που κυβερνάει τα άλλα σαπούνια
Τι λες βρε γελοιε??
Και τι θες τωρα να πεις ??
Το κριμα στο λαιμο σου για τα παιδακια που λοιμοκτονουν ηληθιε!!
Ο Θεος να δει και να σου το ανταποδωσει
Αι..στο αγύριστο τρισαθλιο απολυτως υποταγμενο σκατοψυχο μ##νοπανο ‘Yes Boy’ των Σιωνιστων Netyanahu BlacRock Soros..
Στέργιος καλόγηρος ένα λαμόγιο και μισό. Να πα να γ******* τσάτσε του μητσοτάκη πολυμένο κορμί
Γιατί δεν υπέγραψε να περάσει η ανθρωπιστική βοήθεια;;;;; Βαθιά ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ!!!