Με τηλεοπτικό μήνυμα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να ανακοινώσει ότι ξεκινά η συζήτηση για σειρά αλλαγών στο Σύνταγμα, ενώ στη συνέντευξή του στον δημοσιογράφο Αλέξη Παπαχελά αύριο το βράδυ στον ΣΚΑΪ θα αναφερθεί περαιτέρω στις πρωτοβουλίες που αναμένεται να λάβει η κυβέρνηση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, θα τεθεί και το ζήτημα της άρσης μονιμότητας των δημοσίων υπαλλήλων.
Η κυβέρνηση επισπεύδει την έναρξη του διαλόγου για τη συνταγματική αναθεώρηση, καθώς μπαίνουμε σε προεκλογική χρονιά και θέλει να φέρει στο προσκήνιο τη μεταρρυθμιστική ατζέντα
Περισσότερες πληροφορίες για το τι θα περιέχει η κυβερνητική πρόταση για τη συνταγματική αναθεώρηση θα δώσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης στο briefing της Δευτέρας.
Εκτός από την άρση μονιμότητας των δημοσίων υπαλλήλων, προωθούνται αλλαγές στο άρθρο 16 για την Παιδεία και τα μη δημόσια πανεπιστήμια, αλλά και στο άρθρο 86 περί ευθύνης υπουργών.
Η κυβέρνηση χρειάζεται 200 ψήφους στη Βουλή, οπότε απαιτείται συναίνεση και από άλλα κόμματα.
Σκέψεις υπάρχουν και για μια μεγάλη αλλαγή που θα αφορά τη θητεία του Προέδρου της Δημοκρατίας.


Μακάρι να το κάνει
Τά τέρατα τελείωσαν….. καί ψάχνουν απεγνωσμένα από πού να πιαστούν…..
Άμα έχεις γερά παπάρια Βγάλε από το Σύνταγμα Καλή σας πόρνη Λέγεται άσυλοΑυτή είναι η πιο βρωμιάρα γυναίκα στον πλανήτη άντε να σε δούμε αν τα έχεις βαριά
ΝαΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΑΜΑΝΕ ΠΟΛΩΝΗ