Μήνυση κατά των μελών της προανακριτικής από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας κατέθεσε σήμερα η Μαρία Καρυστιανού, διότι «συνέταξαν πόρισμα χωρίς έρευνα» κατά παράβαση του Συντάγματος, όπως δήλωσε η ίδια σε συνέντευξη τύπου που παρέθεσε στην ΕΣΗΕΑ. Η κα Καρυστιανού ξεκίνησε την ομιλία της αναφέροντας ότι όλη η Ελλάδα συγκλονίστηκε από μια τραγωδία. «Τουλάχιστον 57 νεκροί, κάποιοι από έκρηξη, κάποιοι από φωτιά».
Η κα Καρυστιανού τόνισε πως το κράτος μπαίνει σαν σίφουνας μπαζώνει και εξαφανίζει τα κρίσιμα στοιχεία. «Οι συγγενείς άρχισαν να ψάχνουν μόνοι τους σε χωράφια, κανείς δεν ανέλαβε την ευθύνη, κανείς δεν απέδωσε δικαιοσύνη». Η Μαρία Καρυστιανού χαρακτήρισε «οδυνηρό γολγοθά» χωρίς τέλος τον αγώνα των συγγενών, που έγιναν επιστήμονες και ειδικοί. «Στραφήκαμε στη Δικαιοσύνη και εκεί βρήκαμε εμπόδια», πρόσθεσε.
«Αναγκαστήκαμε να ψάξουμε μόνοι μας πώς κάηκαν τα παιδιά μας από χημικές ουσίες. Έχουμε αναλάβει εκούσια επ’ ώμου τη διερεύνηση. Κατηγορούμαστε από την κυβέρνηση για σκόπιμη απόκρυψη αλήθειας. Προστρέξαμε για αμερόληπτη αλήθεια στο εξωτερικό», τόνισε η κ. Καρυστιανού μεταξύ άλλων.
Συνέχισε λέγοντας πως, «γίναμε θεατές σε ένα ακόμη τραγέλαφο, ο ίδιος ο πρόεδρος αμφισβήτησε δημόσια τα μέλη που τόλμησαν να πουν την αλήθεια, είχε προηγηθεί η απαξίωση και δολοφονία χαρακτήρων των επιστημόνων που βάλαμε εμείς».
Όπως είπε, η αλήθεια είναι πάντα μια. «Οι κυβερνώντες δεν προστάτευσαν τα παιδί μας, έδωσαν εντολή συγκάλυψης, ελέγχουν πλήρως την ανάκριση, θάβουν με ψέματα και λάσπη ανθρώπους, συνειδήσεις και την ίδια τη δικαιοσύνη».
Και κατέληξε: «Αναζητούμε τη δικαιοσύνη για όσες και όσους δε γύρισαν σπίτι. Έχουμε τη βοήθεια του ουρανού και θα το πετύχουμε».


εσύ με τιποτα δεν συμφωνείς ούτε δικαστές ούτε νόμους αναρχία και διχόνοια αυτή είσαι σε μάθαμε κρίμα στους νεκρους
Ξέσκισε τους!
Michail Maragkas σε ποιους δικαστες κ για ποιους νόμους αναφέρεσαι, υπάρχουν?
Τους αντισυνταγματικους νόμους εννοείς
Έβγαλαν οι δεξιοί πόρισμα χωρίς προανάκριση, αυτό είναι μαφία σε προανακριτική επιτροπή
Ξανά αυτοπροβάλλεται έλεος
Georgia Theoharis ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΕΛΕΕΙΝΟ ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΜΙΣΘΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΟΠΑΝΗ ΣΟΥΤΟΝ ΚΥΜ!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΟ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑ ΜΙΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ !!!
για να δουμε τωρα η πεταλουδιτσα μας με τις εμπριμε καλτσουλες πως θα τη θαψει???και οι αλλοι οι μορφονιοι λαοσυντηρουμενοι με πασαλιδικα προνομια θα παραιτηθουν της εξοργιστικης ασυλιας!!!
Michail Maragkas ανθρωπορφο διποδο απο τα χορτολιβαδικα βοσκοτοπια της ΝΕΟΠΑΣΟΚΡΑΤΙΑΣ ξεφυτρωσες???μισθωμενος η ζωονοσημενε!!!
Εύγε!
Στέργιο συγκέντρωσε κοντά ένα εκατομμύριο ευρώ με τη συναυλία που έκανε γιατί να μην κάνει μηνύσεις.
Χαχαχαχαχααααααα!!!!!!!