«Τη φοβούνται την Καρυστιανού γιατί θα έλξει παραπάνω κόσμο από αυτόν που θα προσελκύσουν αυτοί» είπε ο Νίκος Καρανίκας
Για τη Μαρία Καρυστιανού, τις θέσεις που εξέφρασε για τα ελληνοτουρκικά και τις αμβλώσεις αλλά και για την αντίδραση των πρώην συντρόφων του για τα περί «χειρότερου τρίτου Μνημόνιου από τον Τσίπρα» μίλησε ο Νίκος Καρανίκας το βράδυ της Δευτέρας.
Αρχικά χαρακτήρισε «επικίνδυνη αντίληψη για τα εθνικά θέματα» την ανάρτηση Καρυστιανού για τα ελληνοτουρκικά και «αναχρονιστική για τα δικαιώματα των ανθρώπων» τα όσα είπε για τις αμβλώσεις.
«Καλό θα είναι η κυρία Καρυστιανού να επανεξετάσει τους συνεργάτες και τους συμβούλους της και αν θέλει να συνεχίσει, που θα συνεχίσει, να αποφασίσει αν θέλει να είναι στο πνεύμα του κινήματος που λέει αλήθεια, τιμωρία, δημόσια μεταφορά. Από εκεί κα πέρα δεν μπορώ να πω κάτι, κατανοώ το δράμα που ζουν και το πείσμα να μετατρέψουν το συναίσθημα σε πολιτική αλλά η πολιτική πρέπει να έχει ορθό λόγο» είπε στο ΟΝΕ ο Νίκος Καρανίκας.
Στο πλαίσιο αυτό εξέφρασε τη διαφωνία του «με τη λογική να κάνουμε πολιτική βάσει της διαφθοράς. Δεν θεωρώ ότι πρέπει να είναι ο πυρήνας μας πολιτικής γιατί θα χρειαστούμε εισαγγελείς και όχι πολιτικούς. Δεν μου αρέσει η επίκληση επί διαφθοράς χωρίς στοιχεία. Δεν μπορώ την κουβέντα που πηγαίνει την πολιτική στον εισαγγελέα και όχι στον λαό βάσει των συμφερόντων του. Θέλω να κρίνουμε τον Μητσοτάκη επί των πολιτικών του».
Όσον αφορά τέλος την αντίδραση των πρώην συντρόφων του στον ΣΥΡΙΖΑ όταν η Μαρία Καρυστιανού χαρακτήρισε «χειρότερο το τρίτο Μνημόνιο Τσίπρα», ο Νίκος Καρανίκας τους χαρακτήρισε «γελοίους» τονίζοντας ότι «όφειλαν να είναι τόσο επιθετικοί και προς το ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ και τον Βαρουφάκη και τους δημοσιογράφους που έχουν αυτό το αφήγημα. Τη φοβούνται (σ.σ. τη Μαρία Καρυστιανού) γιατί θα έλξει παραπάνω κόσμο από αυτόν που θα προσελκύσουν αυτοί»


Άσε μας κουκλίτσα μου κ εσύ
Ρε Στέλιο σε περνούσα για σοβαρό….ο Καρανικας το είπε???….μεγάλος αναλυτής 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
ΓΕΛΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
Ενώ οι άλλοι ακίνδυνοι! 😂
Έχουμε τρελαθεί τελείως;; έχει βήμα ο κάθε βλάκας γραφικός;
Ολοι οι άλλοι επικυνδινοι….εκτος από εσάς, το κατεστημένο.
Αυτό το βλήμα που ήταν χαμένο;
Aντε κουμπωσε κάνα Ζanax η κάνα τριφυλάκι να φτιαχτεις σουρεκλεμέ κ αμε στο διάολο πουλήσατε την Μακεδονία εν μία νυκτί κ μιλάτε ουστ ρε μπου…
Οι άλλοι που δεν είναι επικυνδινοι, δώσανε το Μακεδονία στους γύφτους, και ποιος ξέρει τι άλλο θα δώσουν
Βρε γαμησου μαστουρα
Τους ξεμπροστιασε όλους η Μαρία……όλα τα κατακάθια αρχίζουν καί δείχνουν τον πραγματικό τους εαυτό…….
Εσείς τι θέλετε να βγουν οι σημερινοί?? Που παίρνουν εντολές από ηπα??
Που δεν σ αφήνουν να επεκτεινης τα ναυτικα μίλια σε 12??
Έχουν το θράσος να μιλάνε για ΕΘΝΙΚΆ! τα Εθνομιδενιστηκά αναρχοάπλυτα παρτάλια. Ξέχασαν κιόλας την ξεδιάντρωπη προδοσία της Μακεδονίας. Οι αριστεροί του κώλου . (Σόρυ του ΝΑΤΟ και των πολυεθνικών ήθελα να πω…)
Μην λες αλήθειες θα στην πέσουν τά μαρξιστικά προδοτικά σκουπίδια
….. λέει ο Καρανίκας τη Καρυστιανού επικίνδυνη!!!!!….τι θα ζήσουμε ακόμα…😂😂😂
Τι είσαι τώρα βρε καρανικα για να ξέρουμε?….
Δεν ξέρω τι θα είναι( θα φανεί από την διακήρυξη του κόμματος της) αλλά εσύ είσαι σίγουρα επικίνδυνος και ανερμάτιστος
Πόσα βλήματα υπάρχουν στην Ελλάδα;
Καρανικας εδω μιλαμε για ξευτιλα στη πολιτικη