Ο Άδωνις Γεωργιάδης εξέφρασε την αντίθεσή του για τον τρόπο αποκλεισμού του Στέφανου Κασσελάκη από τις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζοντάς τον ως «αντιδημοκρατικό». Με την ανάρτησή του στα social media, ο υπουργός Υγείας υποστήριξε ότι η απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος να αποκλείσει τον κ. Κασσελάκη από την προεδρική υποψηφιότητα αποκαλύπτει μια βαθιά ανησυχία εντός του ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη, οι κομματικοί μηχανισμοί αντιδρούν επειδή γνωρίζουν ότι ο Κασσελάκης θα είχε πιθανότητες να κερδίσει τις εκλογές, εάν αυτές ήταν ανοιχτές.
Ο κ. Γεωργιάδης έκρινε τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ ως υποκριτική, υποστηρίζοντας ότι το κόμμα απομακρύνεται από την κοινωνία και χαρακτηρίζοντάς το ως «πολιτικό απολίθωμα». Επιπλέον, τόνισε πως η πρακτική του «Δημοκρατικού Συγκεντρωτισμού» που προέρχεται από τις κομμουνιστικές ρίζες του ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να επηρεάζει τις εσωτερικές διαδικασίες του κόμματος, ενώ κατέληξε λέγοντας ότι η Ελλάδα απέφυγε μεγαλύτερα προβλήματα το 2015 χάρη στην ευρωπαϊκή παρέμβαση.
Όλο το κείμενο:
Η άποψή μου για τον @skasselakis είναι γνωστή. Δεν τον εκτιμώ ούτε καν λίγο. Άλλο όμως αυτό και άλλο ο αντιδημοκρατικός τρόπος αποκλεισμού του. Μία κομματική πλειοψηφία υφισταμένη πριν καν αυτός εκλεγεί για πρώτη φορά, τον αποκλείει διότι στην πραγματικότητα ξέρουν ότι, σε ανοικτές εκλογές, θα τους κέρδιζε. Αυτοί οι άνθρωποι, με αυτή τη νοοτροπία, μιλούν τόσα χρόνια για Δημοκρατία κλπ. Φαρισαίοι, Υποκριτές! Κατέστησαν τον κο Κασσελάκη συμπαθή στην Κοινή Γνώμη και τον @syriza_gr ένα πολιτικό απολίθωμα ξεκομμένο από την Κοινωνία. Ο «Δημοκρατικός Συγκεντρωτισμός», δηλαδή ο Ολοκληρωτισμός του Κομμουνισμού, που έμαθαν όλοι αυτοί εκεί από νεαρά ηλικία, εξακολουθεί να είναι βαθιά ριζωμένος μέσα τους. Όπως καταλαβαίνετε, από Τύχη γλυτώσαμε το 2015 και από την «Αγία» ΕΕ, που δεν τους άφησε αυτή τους την νοοτροπία, να την ασκήσουν και πάνω στο σύνολο του Ελληνικού Λαού.»


Αντιδημοκρατικό είναι επίσης το ότι καρ@γκιοζηδες σαν αυτον ειναι Υπουργοί
Μίλησε καί ή χειρότερη χούντα όλων των εποχών
Τι ενοχής αντιδημοκρατικός; Λυπουμε αλλά δεν είσαι σωστός στην έκφραση σου. Πόλοι λένε ότι ήταν βάλτος για να διαλύσει το ΣΥΡΙΖΑ….είναι άραγε έτσι; Εχωμαθ παιδιά κ Γεωργιάδη και δεν θέλει η Ελληνική κοινωνία να έχει ένα ανώμαλο αρχηγό κόμματος .Ένας ανώμαλος και διαταραγμένος μόνο ανώμαλους μπορεί να παραγγει στην κοινωνία. Αυτή είναι η αλήθεια ´. Και ο κ Μητσοτάκης έκανε λάθος για το απαίσιο νομοθέτημα των ομοφυλόφιλων το οποίο έκανε κακό στη χώρα και στην παράταξη ης Νέας Δημοκρατίας μας ξευτυλησε. Έχω με παιδιά και δεν θέλουμε να έχουμε ανώμαλους να προτοστατουν την Ελληνική Κοινωνια´Δυο προην Πρωθυπουργοί σας το είπαν είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβετε; Πρέπει να έρχεται και ένα αίσθημα ντροπής δεν είστε μικρό παιδί κ Γεωργιάδη…….
…εγω αναρωτιεμαι ποιος τον εφερε??…μηπως φυτευτος..??.για να περασει ο νομος -γαμος ομοφυλων ζευγαριων…..γνωριζοντας οτι η ελληνικη κοινωνια (ενα μεγαλο μερος της) ειναι συντηρητικη.-επιφυλακτικη….
Πολιτικοί τενεκέδες όλοι τους κυβερνούν την Ελλάδα 50 χρονια μόνο τσέπη και καρεκλα κοιτάνε και ξεπουλανε την Ελλάδα
Το Κάθαρμα έβαλε γιατρους να με αποτελειωσιυν αλλά δε το κατάφερε και όσο ζω θα το φωναζω