Κυριακή, 5 Οκτ 2025
Βεργίνα Τηλεόραση
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ρoή Ειδήσεων
ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την Εξεταστική Επιτροπή για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: «Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη….»
Δούκας: «Ο μόνος δρόμος είναι η διαγραφή»
Επίσκεψη Μητσοτάκη στην Αμοργό: Δίνουμε μεγάλη σημασία στην περιφερειακή ανάπτυξη και χρειάζεται καλή γνώση των προβλημάτων
ΟΠΕΚΕΠΕ: Στέλεχος του ΠΑΣΟΚ είχε ΚΥΔ από την οποία δηλώνονταν εκτάσεις στη λίμνη Κάρλα επί τέσσερα χρόνια
Piri Reis: Σε επιφυλακή η Αθήνα μετά την έξοδό του πάνω από τη Λέσβο
Ο χάρτης πληρωμών από τον ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ από τις 6 έως τις 10 Οκτωβρίου
Κ. Τσουκαλάς: «Ζητάτε βραβείο επειδή η Ευρωπαία Εισαγγελέας είπε ότι στελέχη σας ήταν μέσα στην εγκληματική οργάνωση;»
ΕΦΚΑ: Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις Νοεμβρίου
Παύλος Μαρινάκης: Προτεραιότητα της κυβέρνησης η αντιμετώπιση του αυξημένου κόστους ζωής
Ηλεκτρική ενέργεια: Κοντά στα προ κρίσης επίπεδα η τιμή του ρεύματος
Font ResizerAa
Βεργίνα ΤηλεόρασηΒεργίνα Τηλεόραση
Search
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ακολουθησε μας
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
© 2024 Verginanews
ΕΛΛΑΔΑ

Κυρ. Μητσοτάκης: Προεκλογικό επίδομα η 13η σύνταξη (video)

6 έτη ago
Κοινοποίηση
4 Λεπτά ελάχιστη ανάγνωση
Κοινοποίηση



Εφ’όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό Star ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην οποία μεταξύ άλλων πήρε αποστάσεις από τις δηλώσεις του γραμματέα της ΝΔ περί νοθείας λέγοντας ότι δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα. Παράλληλα κάλεσε τα μέλη του κόμματος να είναι πάνω από τις κάλπες για να υπάρχουν εκλογικοί αντιπρόσωποι σε όλες τις κάλπες. Επίσης μίλησε για μία πρωτοφανή επιχείρηση προπαγάνδας, όπως είπε από την κυβέρνηση, η οποία έβαλε στο στόμα του πράγματα που δεν είπε ποτέ, ενώ τόνισε ότι η 13η σύνταξη είναι ένα επίδομα που χορηγήθηκε λίγες μέρες πριν από τις εκλογές για να «εξαγοράσει» τους συνταξιούχους, οι οποίοι έχουν ανάγκη υποστήριξης.
Από εκεί και πέρα ο κ. Μητσοτάκης έχει αποφασίσει στην τελική ευθεία προς τις κάλπες να δώσει έμφαση στο θετικό προγραμματικό λόγο της ΝΔ και να κάνει ελάχιστες αναφορές στον κ. Τσίπρα. Θα επιμείνει, σύμφωνα με πληροφορίες, στη διατύπωση και επικοινωνία συγκεκριμένων προτάσεων για τα προβλήματα της καθημερινότητας.
Στο πλαίσιο αυτό επισκέφτηκε το μεσημέρι τον Κορυδαλλό όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με εμπόρους, επιχειρηματίες και κατοίκους δίνοντας έμφαση στην προτάσεις του κόμματος του.
“Με την μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30% που εμείς προτείνουμε, στην τσέπη κάθε οικογένειας θα μπουν 150-200 ευρώ κατά μέσο το χρόνο” τόνισε ο κ. Μητσοτάκης, επαναλαμβάνοντας ότι χαμηλότεροι φόροι, περισσότερες δουλειές και ασφάλεια στις γειτονιές είναι το τρίπτυχο των προτεραιοτήτων του.
Αναφερόμενος στις εμβληματικές επενδύσεις όπως το Ελληνικό, ο πρόεδρος της ΝΔ αναρωτήθηκε αν υπάρχει κάποια δικαιολογία γιατί δεν έχουν ακόμη υλοποιηθεί, καθώς μπορούν να δημιουργήσουν δεκάδες χιλιάδες θέσεις απασχόλησης.
«Εμείς ξέρουμε πως να φέρουμε επενδύσεις στη χώρα» σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης και επεσήμανε: «Τα νέα άνεργα παιδιά τα οποία θα βρουν δουλειά σε μία νέα επένδυση στην Ελλάδα θα είναι οι ελίτ ή οι πολλοί;»
«Έχω μπλεχτεί με αυτούς τους διχασμούς. Εγώ δεν είμαι με τους πολλούς ή με τους λίγους. Είμαι με όλους. Θα είμαι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων. Αυτός ο διχασμός και η πόλωση δεν μας ταιριάζει, δεν μας αξίζει. Δεν έχω ακούσει κανέναν στις περιοδείες μου να μου μιλάει για τον εμφύλιο», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ και υπενθύμισε ότι «πριν από 30 χρόνια Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και Χαρίλαος Φλωράκης άφησαν πίσω τους την πιο τραυματική περίοδο και είπαν να το κλείσουμε αυτό το κεφάλαιο, να κάνουμε πράξη την εθνική συμφιλίωση».
«Το βράδυ των ευρωεκλογών θα υπάρχει ένας νικητής, η ΝΔ, και ένας ηττημένος, ο ΣΥΡΙΖΑ. Όσο πιο μεγάλη η διαφορά τόσο πιο επιτακτικές οι εξελίξεις. Το σημαντικό είναι πως θα αποτυπωθεί το αποτέλεσμα στην ελληνική κοινωνία. Ζητώ στήριξη στη ΝΔ γιατί μόνο η ΝΔ μπορεί να γίνει ο φορέας της μεγάλης πολιτικής αλλαγής. Το μόνο κόμμα το οποίο μπορεί να αλλάξει τη ροή της χώρας είναι η ΝΔ» υπογράμμισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και πρόσθεσε: «Δεν είμαι αλαζόνας. Σέβομαι τις εκλογές. Είναι γιορτή δημοκρατίας. Έχω γυρίσει όλη την Ελλάδα και δεν χρειάζομαι μέτρηση να μου δείξει αυτό που αισθάνονται οι πολίτες».

- Advertisement -

Πηγή: ΕΡΤ1, ΑΠΕ-ΜΠΕ
Μοιράσου το άρθρο:

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:Μητσοτάκηςσυντάξεις
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Facebook Email Αντιγραφή συνδέσμου Εκτύπωση
Προηγούμενο άρθρο Aντιφασιστικό κάλεσμα – Απάντηση στη συγκέντρωση Κασιδιάρη (video)
Επόμενο άρθρο Α. Τσίπρας: Από τον Αύγουστο του 2018 προχωράμε με μέτρα ενίσχυσης των πολλών (video)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την Εξεταστική Επιτροπή για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: «Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη….»
5 ώρες ago
Δούκας: «Ο μόνος δρόμος είναι η διαγραφή»
6 ώρες ago
Επίσκεψη Μητσοτάκη στην Αμοργό: Δίνουμε μεγάλη σημασία στην περιφερειακή ανάπτυξη και χρειάζεται καλή γνώση των προβλημάτων
7 ώρες ago
ΟΠΕΚΕΠΕ: Στέλεχος του ΠΑΣΟΚ είχε ΚΥΔ από την οποία δηλώνονταν εκτάσεις στη λίμνη Κάρλα επί τέσσερα χρόνια
8 ώρες ago
Piri Reis: Σε επιφυλακή η Αθήνα μετά την έξοδό του πάνω από τη Λέσβο
9 ώρες ago

Ακολουθήστε μας στα social media

Ακολουθήστε το verginanews.gr στο Instagram και το Facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι. Στο youtube μας μπορείτε να απολαύσετε όλες τις τελευταίες εκπομπές μας.
FacebookLike
XΑκολούθησε
InstagramΑκολούθησε
YoutubeSubscribe

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

ΒΕΡΓΙΝΑ TV: Ο πρόεδρος του ΣΕΒΓΑΠ Χρ. Αποστολόπουλος προειδοποιεί για απώλεια 20% στις εξαγωγές φέτας λόγω ευλογιάς αιγοπροβάτων

Αυστηρά μέτρα βιοασφάλειας προτείνει ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Γάλακτος Χρήστος Αποστολόπουλος. «Δυστυχώς οι…

Αλεξία Χαρακίδα

Πού θα κυμανθούν οι τιμές ρεύματος τον Οκτώβριο

Τη δεδομένη στιγμή η αύξηση στην τιμή της χονδρικής ρεύματος ανέρχεται στο 20%. Η μέση…

News Room

ΒΕΡΓΙΝΑ TV: Συναγερμός για την αύξηση κρουσμάτων AIDS στους νέους – Προειδοποίηση από τον λοιμωξιολόγο Π. Κολλάρα

Το κουδούνι του κινδύνου για τα αυξημένα περιστατικά ανθρώπων-κυρίως νέων- που μολύνονται με AIDS κρούει…

Αλεξία Χαρακίδα

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΕΦΚΑ: Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις Νοεμβρίου

News Room
ΕΛΛΑΔΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Θεσσαλονίκη: Πάνω από 90 κλειστά μαγαζιά στην Εγνατία

News Room
ΕΛΛΑΔΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Προϋπολογισμός 2026: Υψηλή ανάπτυξη, ισχυρά πλεονάσματα και «παράθυρο» για νέες παροχές

News Room
ΕΚΠΟΜΠΕΣΕΛΛΑΔΑ

TisimΒενη: Μαθαίνοντας να αγαπάμε άνευ όρων 

News Room
Βεργίνα Τηλεόραση
Facebook Twitter Youtube Rss
Copyright © 2024 VerginaNews
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
adbanner
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?