Ο πρώην Πρωθυπουργός ασκώντας για άλλη μια φορά κριτική στο Μαξίμου, σχολιάζει ότι «η ιστορική μνήμη είναι το θεμέλιο της ύπαρξης και του μέλλοντος του ελληνικού λαού», κάνει λόγο για «απίστευτες τουρκικές απειλές» και επισημαίνει: «Δεν μπορεί να παραμένουμε αδρανείς όταν η Τουρκία εκτελεί σχεδιασμούς με βάθος δεκαετιών.
Η 19η Μαΐου, ημέρα μνήμης της γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού από τους Τούρκους, είναι χαραγμένη στην πολυτάραχη διαδρομή του έθνους μας. Η ιστορία είναι ένας επίμονος δάσκαλος. Και η ιστορική μνήμη είναι το θεμέλιο της ύπαρξης και του μέλλοντος του ελληνικού λαού. Πολύ περισσότερο σε περιόδους δύσκολες και σε καιρούς αναθεωρητισμού.


Καλά..Καρτερα να ξυπνήσουν…
Θα επρότεινα να μην ασχολούμαστε με τον ταρρταρομογγόλο ο οποίος πέρα απο τίς ανοησίες που λέει είναι καθιστή…λυράτη κοτόκλωσσα ….του ΝΑΤΟ οπου η ΕΛΛΆΣ ειναι βασικό στέλεχος και έχει σημαντικότατο ρόλο !
Ειναι πολυ αργα κ Σαμαρα..Εσεις οι πολιτικοι κ τα κομματα σας θα επρεπε να ειχατε ξυπνησει πριν απο 40 50 χρονια..
Εκτός κυβέρνησης ολοι καλά τα λένε