Κυριακή, 5 Οκτ 2025
Βεργίνα Τηλεόραση
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ρoή Ειδήσεων
ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την Εξεταστική Επιτροπή για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: «Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη….»
Δούκας: «Ο μόνος δρόμος είναι η διαγραφή»
Επίσκεψη Μητσοτάκη στην Αμοργό: Δίνουμε μεγάλη σημασία στην περιφερειακή ανάπτυξη και χρειάζεται καλή γνώση των προβλημάτων
ΟΠΕΚΕΠΕ: Στέλεχος του ΠΑΣΟΚ είχε ΚΥΔ από την οποία δηλώνονταν εκτάσεις στη λίμνη Κάρλα επί τέσσερα χρόνια
Piri Reis: Σε επιφυλακή η Αθήνα μετά την έξοδό του πάνω από τη Λέσβο
Ο χάρτης πληρωμών από τον ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ από τις 6 έως τις 10 Οκτωβρίου
Κ. Τσουκαλάς: «Ζητάτε βραβείο επειδή η Ευρωπαία Εισαγγελέας είπε ότι στελέχη σας ήταν μέσα στην εγκληματική οργάνωση;»
ΕΦΚΑ: Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις Νοεμβρίου
Παύλος Μαρινάκης: Προτεραιότητα της κυβέρνησης η αντιμετώπιση του αυξημένου κόστους ζωής
Ηλεκτρική ενέργεια: Κοντά στα προ κρίσης επίπεδα η τιμή του ρεύματος
Font ResizerAa
Βεργίνα ΤηλεόρασηΒεργίνα Τηλεόραση
Search
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ακολουθησε μας
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
© 2024 Verginanews
ΕΛΛΑΔΑ

Ρέντη: Το θύμα του τροχαίου ήταν ένα κορίτσι Ρομά που έμενε μόνο του στο δρόμο

5 μήνες ago
Κοινοποίηση
4 Λεπτά ελάχιστη ανάγνωση
Κοινοποίηση


- Advertisement -

Το σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα που συνέβη σήμερα τα ξημερώματα στην περιοχή του Ρέντη είχε θύμα μία 12χρονη Ρομά, η οποία όπως αναδεικνύει το newsit.gr, έμενε μόνη της στο δρόμο. Όσον αφορά στους γονείς της, ο πατέρας της βρίσκεται στη φυλακή, ενώ η μητέρα της είναι άγνωστο που είναι.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν με προσοχή την υπόθεση και είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί με όσα λένε οι συγγενείς της μικρής, καθώς εκτιμούν ότι ίσως οι γονείς της Παρασκευούλας δεν ήθελαν εμφανιστούν στην τροχαία, προκειμένου να περάσει το αυτόφωρο και να μην συλληφθούν για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Το κοριτσάκι δεν φαίνεται να πήγαινε σχολείο και συνήθιζε μόνο του – χωρίς τη φροντίδα των γονιών του – να περιφέρεται όλη την ημέρα στο σημείο, όπου τελικά βρήκε τραγικό θάνατο. Κάποιοι λένε ότι ζητούσε λεφτά από τους διερχόμενους οδηγούς, άλλοι πως καθάριζε τα τζάμια των αυτοκινήτων, προκειμένου να βγάλει ένα μικρό χαρτζιλίκι και να το παραδώσει στους δικούς της. Κανείς ουσιαστικά δεν είναι σε θέση να ξέρει πως ακριβώς ζούσε το 13χρονο κορίτσι, με ποιους και τι έκανε.

Όπως λένε οι αστυνομικοί, είναι αδιανόητο ένα κοριτσάκι της ηλικίας της, 01:30 τη νύχτα να κυκλοφορεί μόνο στους δρόμους και να πέφτει θύμα τροχαίου δυστυχήματος.

Άπειρος ο οδηγός

Από την άλλη ο νεαρός οδηγός του αυτοκινήτου δείχνει να είναι σε κατάσταση σοκ και να μην μπορεί να συνειδητοποιήσει τι ακριβώς έχει γίνει. Στους αστυνομικούς της Τροχαίας είπε κλαίγοντας πως επέστρεφε σπίτι του στη Νίκαια και ξαφνικά πετάχτηκε μπροστά του το κοριτσάκι.

Όπως υποστήριξε, δεν έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα, προσπάθησε να φρενάρει, όμως το αυτοκίνητο βρήκε στο αριστερό κράσπεδο του δρόμου, με αποτέλεσμα να εκτροχιαστεί και να παρασύρει, τραυματίζοντας σοβαρά το μικρό κοριτσάκι. Λίγη ώρα αργότερα η μικρή Παρασκευούλα έχασε τη μάχη με το θάνατο στο νοσοκομείο.

Για τους αναλυτές της τροχαίας είναι σε πρώτη φάση ανοιχτό το ενδεχόμενο το αυτοκίνητο να κινούνταν με ταχύτητα άνω των 70 χιλιομέτρων την ώρα, δηλαδή πάνω από το όριο. Ο οδηγός ήταν ιδιαίτερα άπειρος, ο φωτισμός στο σημείο ήταν χαμηλός κι η κίνηση του νεαρού οδηγού να φρενάρει και να στρίψει αριστερά είχε ως αποτέλεσμα να χτυπήσει στο πεζοδρόμιο και το όχημα να «εκτοξευτεί», τραυματίζοντας το μικρό κορίτσι.

Όλα αυτά βέβαια στην προσπάθεια να αποφύγει το παιδί, που βρισκόταν στη διαχωριστική λωρίδα και προσπαθούσε να περάσει απέναντι. Το τι έκανε εκείνη την περασμένη ώρα το κοριτσάκι στο σημείο, γιατί δεν κοιμόταν και γιατί προσπάθησε να περάσει το δρόμο, κανείς δεν έχει μέχρι στιγμής δώσει πειστικές απαντήσεις. Από την άλλη το αλκοτέστ στο οποίο έχει υποβληθεί ο 21χρονος οδηγός είναι καθαρό, δηλαδή δεν φέρεται να είχε καταναλώσει αλκοόλ.

Βέβαια, του έχουν πάρει αίμα, προκειμένου να γίνουν κι άλλες αναλύσεις, προκειμένου να διαπιστώσουν κάτω από ποιες συνθήκες οδηγούσε, αν είχε κάνει χρήση κάποιων φαρμάκων ή άλλων ουσιών. Παράλληλα, έχει δοθεί εντολή για νεκροψία – νεκροτομή στο μικρό κοριτσάκι, ενώ οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση, θέλουν να να δουν ακριβώς πως έγινε το τροχαίο δυστύχημα και ποιοι ευθύνονται.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:SliderΡέντηΡομάΤροχαίο δυστύχημα
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Facebook Email Αντιγραφή συνδέσμου Εκτύπωση
Προηγούμενο άρθρο Τα μηνύματα Τασούλα και Μητσοτάκη για τα 110 χρόνια από τη Γενοκτονία των Αρμενίων
Επόμενο άρθρο Μακάμπι Τελ Αβίβ: Έναρξη συμφωνίας με τον Νέιθαν Μενσά

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την Εξεταστική Επιτροπή για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: «Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη….»
6 ώρες ago
Δούκας: «Ο μόνος δρόμος είναι η διαγραφή»
7 ώρες ago
Επίσκεψη Μητσοτάκη στην Αμοργό: Δίνουμε μεγάλη σημασία στην περιφερειακή ανάπτυξη και χρειάζεται καλή γνώση των προβλημάτων
9 ώρες ago
ΟΠΕΚΕΠΕ: Στέλεχος του ΠΑΣΟΚ είχε ΚΥΔ από την οποία δηλώνονταν εκτάσεις στη λίμνη Κάρλα επί τέσσερα χρόνια
10 ώρες ago
Piri Reis: Σε επιφυλακή η Αθήνα μετά την έξοδό του πάνω από τη Λέσβο
11 ώρες ago

Ακολουθήστε μας στα social media

Ακολουθήστε το verginanews.gr στο Instagram και το Facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι. Στο youtube μας μπορείτε να απολαύσετε όλες τις τελευταίες εκπομπές μας.
FacebookLike
XΑκολούθησε
InstagramΑκολούθησε
YoutubeSubscribe

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

ΒΕΡΓΙΝΑ TV: Ο πρόεδρος του ΣΕΒΓΑΠ Χρ. Αποστολόπουλος προειδοποιεί για απώλεια 20% στις εξαγωγές φέτας λόγω ευλογιάς αιγοπροβάτων

Αυστηρά μέτρα βιοασφάλειας προτείνει ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Γάλακτος Χρήστος Αποστολόπουλος. «Δυστυχώς οι…

Αλεξία Χαρακίδα

Πού θα κυμανθούν οι τιμές ρεύματος τον Οκτώβριο

Τη δεδομένη στιγμή η αύξηση στην τιμή της χονδρικής ρεύματος ανέρχεται στο 20%. Η μέση…

News Room

ΒΕΡΓΙΝΑ TV: Συναγερμός για την αύξηση κρουσμάτων AIDS στους νέους – Προειδοποίηση από τον λοιμωξιολόγο Π. Κολλάρα

Το κουδούνι του κινδύνου για τα αυξημένα περιστατικά ανθρώπων-κυρίως νέων- που μολύνονται με AIDS κρούει…

Αλεξία Χαρακίδα

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ. Τσουκαλάς: «Ζητάτε βραβείο επειδή η Ευρωπαία Εισαγγελέας είπε ότι στελέχη σας ήταν μέσα στην εγκληματική οργάνωση;»

News Room
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Διήμερη επίσκεψη στην Αμοργό – «Η ελληνική κυβέρνηση αφοσιωμένη στην προστασία του περιβάλλοντος»

News Room
ΕΛΛΑΔΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Θεσσαλονίκη: Πάνω από 90 κλειστά μαγαζιά στην Εγνατία

News Room
ΕΛΛΑΔΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Προϋπολογισμός 2026: Υψηλή ανάπτυξη, ισχυρά πλεονάσματα και «παράθυρο» για νέες παροχές

News Room
Βεργίνα Τηλεόραση
Facebook Twitter Youtube Rss
Copyright © 2024 VerginaNews
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
adbanner
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?