Τετάρτη, 18 Ιούν 2025
Βεργίνα Τηλεόραση
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ρoή Ειδήσεων
Προϋπολογισμός:Στα 5,35 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα
Μαρινάκης: «Για εμάς είναι εμβληματικής σημασίας να αλλάξει το άρθρο 16 του Συντάγματος» 
Συντάξεις: Αυξήσεις έως 54 ευρώ φέρνουν οι αλλαγές στην προσωπική διαφορά
Παπασταύρου: «Η Ευρώπη πρέπει να ενώσει δυνάμεις για να γκρεμίσει την ενεργειακή ανισότητα
e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως 20 Ιουνίου
Μητσοτάκης: Κοιτάζουμε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία
«Σπίτι μου 2»: Προχωρά η εκταμίευση των δανείων
Βορίδης για μεταναστευτικό: Όχι σε στρατηγική επιβράβευσης και νομιμοποίησης αυτού που παρανόμως βρίσκεται εδώ
Μέτρο 23: Παράταση στις αιτήσεις
Μητσοτάκης στη ΝΔ: Πάμε για την τρίτη τετραετία με σύνθημα «το είπαμε, το κάναμε»
Font ResizerAa
Βεργίνα ΤηλεόρασηΒεργίνα Τηλεόραση
Search
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ακολουθησε μας
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
© 2024 Verginanews
ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός: Ξεκίνησε η ψυχρή εισβολή της κακοκαιρίας Coral

4 μήνες ago
Κοινοποίηση
11 Λεπτά ελάχιστη ανάγνωση
Κοινοποίηση


Η κακοκαιρία «Coral», η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη από την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου, συνεχίζει την επέλασή της και σήμερα, Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου, φέρνοντας έντονο κύμα ψύχους, κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας και τοπικές χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά της ανατολικής χώρας, αλλά και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο.

Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, η κακοκαιρία διαχωρίζεται σε δύο φάσεις. Η πρώτη φάση ξεκίνησε την Τετάρτη και θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή, ενώ η δεύτερη φάση θα έχει διάρκεια από το Σαββατοκύριακο έως και τη Δευτέρα.

Η κακοκαιρία «Coral», η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη από την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου, συνεχίζει την επέλασή της και σήμερα, Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου, φέρνοντας έντονο κύμα ψύχους, κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας και τοπικές χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά της ανατολικής χώρας, αλλά και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο.

Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, η κακοκαιρία διαχωρίζεται σε δύο φάσεις. Η πρώτη φάση ξεκίνησε την Τετάρτη και θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή, ενώ η δεύτερη φάση θα έχει διάρκεια από το Σαββατοκύριακο έως και τη Δευτέρα.

«OI ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΥΕΤΟΥ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ – ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ

Θα διατηρηθεί το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού τις επόμενες ημέρες όπως διαμορφώθηκε χθες 18/2 , με κυριότερο χαρακτηριστικό το κρύο, με τις χαμηλότερες θερμοκρασίες να καταγράφονται το Σαββατοκύριακο.

Οι χιονοπτώσεις, όπως μπορείτε να παρατηρήσετε και στο βίντεο που ακολουθεί θα είναι κατά κανόνα ασθενείς και θα υπάρξουν δύο διαταραχές που θα επηρεάσουν κυρίως τα βόρεια , τα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, καθώς και τα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη. Πρόσκαιρα σε περιοχές της Φθιώτιδας, της Βοιωτίας και της Εύβοιας οι χιονοπτώσεις την Τετάρτη και την

Παρασκευή θα κατά τόπους έως και μέτριας έντασης

Το μεσημέρι θα εκδοθεί η επικαιροποίηση του δελτίου με μικρές αλλαγές κυρίως στις θερμοκρασίες».

🎯 OI ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΥΕΤΟΥ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ – ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ
✅Θα διατηρηθεί το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού τις επόμενες ημέρες όπως διαμορφώθηκε χθες 18/2 , με κυριότερο χαρακτηριστικό το κρύο, με τις χαμηλότερες θερμοκρασίες να καταγράφονται το… pic.twitter.com/c6zc6q0Xtz

— Theodoros Kolydas (@KolydasT) February 19, 2025

Η πρόγνωση της ΕΜΥ

Στα ανατολικά ηπειρωτικά και το Αιγαίο νεφώσεις με τοπικές ή χιονόνερο. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις, κατά κανόνα ασθενείς, στα ορεινά και ημιορεινά αλλά και σε περιοχές στα ανατολικά ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο με χαμηλότερο υψόμετρο. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με λίγα φαινόμενα κατά τόπους.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση. Στην κεντρική και βόρεια χώρα θα φτάσει έως τους 06 με 08 βαθμούς, στα ανατολικά ηπειρωτικά τους 09 και στην υπόλοιπη χώρα τους 12 με 13 βαθμούς Κελσίου.

Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

  • Καιρός: Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες κυρίως στην κεντρική Μακεδονία, όπου θα σημειωθούν λίγες ασθενείς βροχές ή χιονόνερο και πρόσκαιρες ασθενείς χιονοπτώσεις ακόμη και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο.
  • Άνεμοι: Βορειοανατολικοί 4 με 5, τις πρωινές ώρες στα ανατολικά έως 6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση.
  • Θερμοκρασία: Από -06 (μείον 6) έως 07 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

  • Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα πρόσκαιρων τοπικών βροχών και ασθενών χιονοπτώσεων στα ηπειρωτικά ορεινά.
  • Άνεμοι: Από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5, τις πρωινές ώρες τοπικά έως 6 μποφόρ.
  • Θερμοκρασία: Από 04 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

  • Καιρός: Νεφώσεις με λίγες τοπικές βροχές ή χιονόνερο. Τοπικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν ακόμη και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο.
  • Άνεμοι: Βορειοανατολικοί 4 με 5, στα ανατολικά 6 και τις πρωινές ώρες τοπικά 7 μποφόρ.
  • Θερμοκρασία: Από -02 (μείον δύο) έως 08 με 09 βαθμούς Κελσίου

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

  • Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στην Κρήτη στα ορεινά και βαθμιαία και σε ημιορεινές περιοχές.
  • Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 6 με 7 και πιθανώς τις πρωινές ώρες στα νότια τοπικά 8 μποφόρ.
  • Θερμοκρασία: Από 07 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

  • Καιρός: Στα Δωδεκάνησα λίγες νεφώσεις. Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου νεφώσεις κατά διαστήματα, με λίγες βροχές ή χιονόνερο και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις ακόμη και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο.
  • Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 και πιθανώς τις πρωινές ώρες στα νότια τοπικά 8 μποφόρ.
  • Θερμοκρασία: Στα Δωδεκάνησα από 08 έως 13 βαθμούς. Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 04 έως 10 βαθμούς Κελσίου και στα βορειότερα 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

  • Καιρός: Νεφώσεις με βροχή ή χιονόνερο. Τοπικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν ακόμη και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο.
  • Άνεμοι: Ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 και τις πρωινές ώρες στις Σποράδες έως 6 μποφόρ.
  • Θερμοκρασία: Από -02 (μείον δύο) έως 08 βαθμούς Κελσίου

ΑΤΤΙΚΗ

  • Καιρός: Κατά διαστήματα νεφώσεις, με λίγες τοπικές βροχές ή χιονόνερο και ασθενείς χιονοπτώσεις σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές κυρίως στα ανατολικά και τα βόρεια.
  • Άνεμοι: Βορειοανατολικοί 4 με 5, στα ανατολικά 6 και τις πρωινές ώρες τοπικά 7 μποφόρ.
  • Θερμοκρασία: Από 01 έως 09 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  • Καιρός: Νεφώσεις με λίγες ασθενείς βροχές ή χιονόνερο. Ασθενείς τοπικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν πρόσκαιρα ακόμη και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο.
  • Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5, βαθμιαία μεταβλητοί έως 4 μποφόρ.
  • Θερμοκρασία: Από 00 (μηδέν) έως 07 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21-02-2025

  • Στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την κεντρική και ανατολική Στερεά, την ανατολική Πελοπόννησο, την Εύβοια, το Αιγαίο (πλην των Δωδεκανήσων) και την Κρήτη προβλέπονται νεφώσεις με βροχή ή χιονόνερο. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες.
  • Χιόνια θα πέσουν στη Μακεδονία (κυρίως στην κεντρική), τη Θεσσαλία, στην κεντρική και ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), την ανατολική Πελοπόννησο, την Εύβοια και τα νησιά του βορείου και του κεντρικού Αιγαίου, στα ορεινά, τα ημιορεινά και τοπικά σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο καθώς και στα ορεινά και ημιορεινά της Κρήτης.
  • Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 5, τοπικά στα νότια θαλάσσια 6 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6, στο Αιγαίο 7 τοπικά 8 μποφόρ. Στην περιοχή των Δωδεκανήσων θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 6 με 7 μποφόρ.
  • Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση και θα παραμείνει σε χαμηλότερα για την εποχή επίπεδα. Συγκεκριμένα, στα βόρεια θα φτάσει τους 05 με 07 βαθμούς, στα κεντρικά τους 07 με 09 βαθμούς, στα δυτικά τους 10 με 12 και τοπικά τους 13 βαθμούς και στη νότια νησιωτική χώρα τους 09 με 11 και τοπικά τους 12 βαθμούς Κελσίου.
  • Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα κεντρικά και τα βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές κα βραδινές ώρες.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 22-02-2025

  • Στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά, την κεντρική Μακεδονία και το Αιγαίο (πλην των Δωδεκανήσων), αυξημένες νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές ή χιονόνερο. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες.
  • Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά, τα ημιορεινά της ανατολικής και βόρειας ηπειρωτικής χώρας, στα ορεινά της Εύβοιας, της Κρήτης καθώς και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου.
  • Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 5, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 και πιθανώς έως 8 μποφόρ, με εξασθένηση από το απόγευμα.
  • Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση και θα παραμείνει σε χαμηλότερα για την εποχή επίπεδα. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα ηπειρωτικά.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 23-02-2025

  • Σε όλη τη χώρα προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες (πλην της Θράκης και των Δωδεκανήσων) με ασθενείς τοπικές βροχές ή χιονόνερο. Xιόνια θα πέσουν στα ορεινά, τα ημιορεινά καθώς και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο της ανατολικής και βόρειας ηπειρωτικής χώρας και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αγαίου καθώς και στα ορεινά και ημιορεινά της Κρήτης.
  • Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί 3 και στο Ιόνιο ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 μποφόρ, στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και στο νότιο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.
  • Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
  • Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα ηπειρωτικά.



ΕΤΙΚΕΤΕΣ:Sliderκακοκαιρία
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Facebook Email Αντιγραφή συνδέσμου Εκτύπωση
Προηγούμενο άρθρο Εθνική Ελλάδας: Η ΕΠΟ θέλει να βγάλει ελληνικό διαβατήριο στον ομογενή Άλεν Νόα Τζέιμς και τον προορίζει για την Εθνική Ελπίδων
Επόμενο άρθρο Από τους διακριθέντες της Τουρκίας ο Τσέντι Οσμάν, στην ήττα της ομάδας του Αταμάν από την Ιταλία με σκορ 80-67

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προϋπολογισμός:Στα 5,35 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα
41 λεπτά ago
Μαρινάκης: «Για εμάς είναι εμβληματικής σημασίας να αλλάξει το άρθρο 16 του Συντάγματος» 
60 λεπτά ago
Συντάξεις: Αυξήσεις έως 54 ευρώ φέρνουν οι αλλαγές στην προσωπική διαφορά
2 ώρες ago
Παπασταύρου: «Η Ευρώπη πρέπει να ενώσει δυνάμεις για να γκρεμίσει την ενεργειακή ανισότητα
2 ώρες ago
e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως 20 Ιουνίου
3 ώρες ago

Ακολουθήστε μας στα social media

Ακολουθήστε το verginanews.gr στο Instagram και το Facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι. Στο youtube μας μπορείτε να απολαύσετε όλες τις τελευταίες εκπομπές μας.
FacebookLike
XΑκολούθησε
InstagramΑκολούθησε
YoutubeSubscribe

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβας στη Βεργίνα τηλεόραση

Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβας στη Βεργίνα τηλεόραση και στην εκπομπή "σχολιάζοντας την επικαιρότητα…

News Room

ΒΕΡΓΙΝΑ TV: Ο Στέφανος Κασσελάκης στην εκπομπή «Σχολιάζοντας την Επικαιρότητα»

Καλεσμένος στην εκπομπή του Στέργιου Καλόγηρου ο πρόεδρος του κόμματος «Κίνημα Δημοκρατίας», Στέφανος Κασσελάκης σε…

News Room

Ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Κώστας Καραγκούνης στη Βεργίνα τηλεόραση

Ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Κώστας Καραγκούνης στη Βεργίνα τηλεόραση και στην εκπομπή σχολιάζοντας…

News Room

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Σπίτι μου 2»: Προχωρά η εκταμίευση των δανείων

News Room
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μέτρο 23: Παράταση στις αιτήσεις

News Room
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης στη ΝΔ: Πάμε για την τρίτη τετραετία με σύνθημα «το είπαμε, το κάναμε»

News Room
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Έρχονται αναδρομικά για τους συνταξιούχους – Ποιοι θα πάρουν έως 3.751 ευρώ

News Room
Βεργίνα Τηλεόραση
Facebook Twitter Youtube Rss
Copyright © 2024 VerginaNews
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
adbanner
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?