Όλγα Γεροβασίλη: Δεν υπάρχει καμία ανοχή στην ανομία και τη βία (video)

[ad_1]

Δεν υπάρχει καμία ανοχή στην ανομία και τη βία τόνισε με έμφαση η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη στην εκπομπή ΠΡΩΙΝΗ ΒΑΡΔΙΑ στην ΕΡΤ1, με αφορμή την επίθεση στο σπίτι του Αμερικανού πρέσβη Τζέφρι Πάιατ, σημειώνοντας ότι έχουν γίνει εννέα προσαγωγές και πως οι έρευνες συνεχίζονται. Η υπουργός ανέφερε ότι η έξαρση αυτών των επιθέσεων έχει να κάνει με την άδεια του Κουφοντίνα.
Η κα Γεροβασίλη επέκρινε τη στάση της Νέας Δημοκρατίας, λέγοντας πως είναι μια πρακτική που βοηθά το αφήγημά της και την κάλεσε να εξηγήσει τι εννοεί με την ανοχή στη βία.
Επίσης, υπογράμμισε ότι η ελληνική αστυνομία αντιμετωπίζει τέτοιου είδους φαινόμενα άλλοτε με μεγαλύτερη επιτυχία και άλλοτε με μικρότερη, αλλά όχι όμως με την ανοχή της πολιτικής ηγεσίας, ενώ σημείωσε ότι η κάθε παράβαση αντιμετωπίζεται με το νομικό σύστημα της χώρας.Η υπουργός στάθηκε ιδιαίτερα στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ελληνική αστυνομία υπογραμμίζοντας ότι δίνει μια διαρκής μάχη με τη παραβατικότητα και το έγκλημα. Ανέφερε ότι η αστυνομία κάνει πολύ σπουδαία δουλειά στην περιοχή των Εξαρχείων, ενώ σχολιάζοντας τις καταγγελίες που γίνονται ότι δεν πηγαίνει όταν την καλούν είπε πως γίνονται έρευνες για τα περιστατικά αυτά.

Μοιράσου το άρθρο:

[ad_2]