«Ψήφος εμπιστοσύνης» στις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας από την HSBC

[ad_1]

«Ψήφο εμπιστοσύνης» στις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας δίνει ένας από τους μεγαλύτερους διεθνείς χρηματοπιστωτικούς ομίλους με παρουσία σε 66 χώρες, της HSBC, που αποτελεί πλέον τη μόνη ξένη τράπεζα που έχει παρουσία στη χώρα μας από το 1981 και στον τομέα της λιανικής τραπεζικής, με δίκτυο 15 καταστημάτων.
Όπως ανακοινώθηκε σε συνέντευξη Τύπου από τον νέο γενικό διευθυντή της HSBC Ελλάδος, Peter Yeates, η HSBC στην Ελλάδα, για πρώτη φορά από το 2011, προσφέρει ξανά στην ελληνική αγορά στεγαστικά δάνεια που είχαν σταματήσει να χορηγούνται όλα αυτά τα χρόνια, ενώ γενικότερα δίνει μεγάλη έμφαση στην περαιτέρω δυναμική επέκταση της στο τομέα της λιανικής τραπεζικής με σειρά νέων προϊόντων.
Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε, τα στεγαστικά δάνεια της τράπεζας παρέχουν χρηματοδότηση για την αγορά πρώτης και δεύτερης κατοικίας, ανακαίνιση και μεταφορά δανείων από άλλες τράπεζες. Tα επιτόκια για τα νέα στεγαστικά δάνεια από την HSBC ξεκινούν από 2,75%.
Στα βασικά χαρακτηριστικά του προϊόντος περιλαμβάνονται:
Δάνεια για αγορά κατοικίας και μεταφορά δανείων από άλλη τράπεζα
• Χρηματοδότηση έως 70% της αξίας του ακινήτου και διάρκεια δανείου 15 έτη• Χρηματοδότηση έως 75% της αξίας του ακινήτου και διάρκεια δανείου 10 έτη
Δάνεια για εργασίες ανακαίνισης
• Χρηματοδότηση έως 50% της αξίας της ανακαίνισης (ποσό δανείου έως 60.000 ευρώ και διάρκεια έως 10 έτη)
Επίσης, ανακοινώθηκε η υπηρεσία U Start!, που αποτελεί μια ολοκληρωμένη σειρά τραπεζικών υπηρεσιών και λύσεων, ειδικά για φοιτητές που σπουδάζουν στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Τέλος, δόθηκε έμφαση και στον τομέα των πιστωτικών καρτών και τονίσθηκε ότι προσφέρεται το πιο προνομιακό επιτόκιο (7,99%) της αγοράς για νέες αγορές.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Μοιράσου το άρθρο:

[ad_2]