Χρυσοχοΐδης: 20.000 πρόσφυγες στην ενδοχώρα

46

Τη μεταφορά 20.000 ατόμων από τα νησιά του ΒΑ Αιγαίου στην ενδοχώρα έως τέλος Νοεμβρίου – το αργότερο αρχές Δεκεμβρίου, ανακοίνωσε κατά πληροφορίες, ο Μ. Χρυσοχοΐδης ενημερώνοντας τους βουλευτές της ΝΔ που μετέχουν στην επιτροπή για το επικείμενο νομοσχέδιο για το άσυλο.

Όπως φέρεται να είπε θα γίνει ισοκατανομή σχεδόν σε όλους τους δήμους. Απέρριψε τη λύση χρήσης στρατοπέδων λέγοντας ότι η μετεγκατάσταση θα γίνει σε ξενοδοχεία και χώρους που έχουν στοιχειώδεις υποδομές για την αξιοπρεπή διαβίωση των προσφύγων, καθώς και σε ανοιχτές δομές όπου θα τοποθετηθούν οικίσκοι με θέρμανση και ψύξη.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης άσκησε σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ , λέγοντας ότι η δήλωση Ευρωπαϊκής Ένωσης Τουρκίας δεν προβλέπει πουθενά ότι αν μεταφέρονταν άνθρωποι στην ενδοχώρα δεν θα τους δεχόταν η Τουρκία.

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να παλεύεις να πάρεις μια σύνταξη 400 ευρώ να πληρώνεις φόρους και να βλέπεις τους λαθρο μετανάστες να έχουν τα πάντα τζάμπα τόσο αδικία για τον φουκαράς Έλληνα κρίμα

  2. Ο λαός δεν σας ψήφισε για να μετακινείτε κόσμο προς την ενδοχώρα, αλλά για να κλείσετε τα σύνορα.
    Αν δεν το κάνετε, δεν ξανακυβερνάτε

  3. Stylianos Koukariotis απευθυνεσαι σε ανθρωπους που σεβοντε και τιμουν τις συμφωνιες των συριζοαπλυτων. Βλεπε Μακεδονια. Τι δεν καταλαβαινεις?? Το ιδιο νομισμα ειναι. (Δηλαδη προσκυνημενοι)