Χανιά – Σ. Θεοδωράκης: Οι εκλογές να αναδείξουν τις συνεπείς ευρωπαϊκές δυνάμεις

[ad_1]

«Αυτές οι ευρωεκλογές πρέπει να αναδείξουν τις ευρωπαϊκές συνεπείς δυνάμεις, γιατί η πορεία της χώρας, και κατά συνέπεια του νησιού μας, εξαρτάται και από την Ευρώπη», τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης από τα Χανιά της Κρήτης, όπου βρίσκεται, μιλώντας στους δημοσιογράφους.
Ο επικεφαλής του Ποταμιού κάλεσε τους πολίτες να μελετήσουν τις προτάσεις του Ποταμιού για την Ευρωπαϊκή Αναγέννηση σε όλα τα θέματα, από την ύπαρξη ενός αμυντικού δόγματος που θα καλύπτει και την Ελλάδα, μέχρι την παραγωγή προϊόντων και τις εξαγωγές. Παράλληλα, εξέφρασε την αισιοδοξία του για το τελικό αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, όχι μόνο για το Ποτάμι, αλλά και για τη χώρα και επανέλαβε ότι η Ευρωπαϊκή Αναγέννηση μπορεί να ξεκινήσει από την Κρήτη.
Ερωτηθείς για την ημερομηνία των εθνκών εκλογών, ο επικεφαλής του Ποταμιού δήλωσε: «Νομίζω ότι ο κ.Τσίπρας θα προσπαθήσει να πάει μέχρι τέλους. Είναι γλυκιά η εξουσία. Για όλους συμβαίνει αυτό. Για όλους δηλαδή τους κυβερνώντες. Νομίζω λοιπόν ότι τις εκλογές μάλλον τις προγραμματίζει για το φθινόπωρο».
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΕΡΤ
Μοιράσου το άρθρο:

[ad_2]