Χαμός στην Ιταλική Βουλή με την αποκάλυψη του Βιτόριο Σγκάρμπι: Το 96,3% των θανάτων που χρεώθηκαν στον κορονοϊό δεν πέθανε από τον ιό!

Ο Δήμαρχος του Σούτρι στην επαρχία του Βιτέρμπο και μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων στην Ιταλική Βουλή, Βιτόριο Σγκάρμπι:

«Δεν είναι αλήθεια. Μη χρησιμοποιείται του νεκρούς για ρητορικές τρόμου. Τα δεδομένα του Υπουργείου Υγείας αναφέρουν ότι το 96,3% είναι νεκροί εξαιτίας άλλων παθολογιών. Είναι ακριβή τα στοιχεία. Αυτοί είναι οι αριθμοί. Είναι η αλήθεια Να πάτε να τα διαβάσετε. Το 60% πέθαναν εξαιτίας άλλων παθολογιών. Ενώ η Ιταλία θεωρείται κόκκινη ζώνη, όλοι εδώ σήμερα είναι χωρίς μάσκες. Λοιπόν επειδή η αλήθεια είναι πολύ σημαντική, επικαλούμαι τα πραγματικά νούμερα. Είμαστε ενάντια των ψευδών στοιχείων που τρομοκρατούν τους Ιταλούς. Εικοσιπέντε χιλιάδες πέθαναν από καρκίνο, καρδιακές προσβολές. Ας μην τους εκμεταλλευτούμε για τους υπόλοιπους εκατομμύρια κατοίκους της Ιταλίας. Μην τους χρησιμοποιούμε για να δώσουμε στους πολίτες λάθος πληροφορίες. Δεν είναι αλήθεια ότι πέθαναν 25.000 άτομα από τον κορωνοϊό. Είναι ένας τρόπος για να τρομοκρατηθούν οι Ιταλοί και να εδραιωθεί μια επιβαλλόμενη δικτατορία. Είναι γελοίο».
: