Φ. Γεννηματά: Το ΕΑΠ είναι το επόμενο θύμα των ιδεοληψιών του ΣΥΡΙΖΑ

27

[ad_1]

Συνάντηση με τους κοσμήτορες του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου είχε το απόγευμα η Φώφη Γεννηματά όπου συζήτησαν τον σχεδιασμό του υπουργείου Παιδείας για τη συνένωσή του με το ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος και την αντίδραση των καθηγητών και φοιτητών σ’ αυτή την επιλογή.
Η κα Γεννηματά μετά τη συνάντηση τόνισε ότι «δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο είναι το επόμενο θύμα των ιδεοληψιών του ΣΥΡΙΖΑ», και πρόσθεσε ότι «και οι τρεις αυτές λέξεις είναι ασυμβίβαστες με τις αντιλήψεις και τις πρακτικές τους. Αυτό το σημαντικό έργο του ΠΑΣΟΚ πρέπει να συνεχίσει με την αυτονομία και την ενίσχυση του, να διαδραματίζει το σημαντικό του ρόλο».
Τέλος, η κ. Γεννηματά διαβεβαίωσε τους κοσμήτορες του ΕΑΠ ότι το Κίνημα Αλλαγής θα υποστηρίξει τους χιλιάδες φοιτητές, εκπαιδευτικούς και αποφοίτους του ΕΑΠ, για να ανατραπούν οι κυβερνητικοί σχεδιασμοί.

Αυτό το σημαντικό έργο του ΠΑΣΟΚ πρέπει να συνεχίσει με την αυτονομία & την ενίσχυσή του, να διαδραματίζει το σημαντικό του ρόλο. Θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας με τους χιλιάδες φοιτητές, εκπαιδευτικούς & αποφοίτους του ΕΑΠ, για να ανατρέψουμε τους Κυβερνητικούς σχεδιασμούς. (2/2) pic.twitter.com/uXmeR8jNsU
— Fofi Gennimata (@FofiGennimata) February 28, 2019

Μοιράσου το άρθρο:

[ad_2]