Φάνης Παπάς από Πανόραμα: Εμείς μπορούμε

Με τη φράση «εμείς μπορούμε», ο υποψήφιος βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Φάνης Παπάς, υποδέχτηκε τους πολίτες του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη, στον εξωτερικό χώρο του Δημαρχείου, στο Πανόραμα, όπου διοργάνωσε τη δεύτερη ανοιχτή εκδήλωσησυζήτηση, στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας του.

«Εμείς μπορούμε να βάλουμε τον τόπο μας στη σταθερή ανάπτυξη, στο δρόμο της προοπτικής και της δημιουργίας, σε τροχιά ανάπτυξης για όλους. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, με τη δική σας ισχυρή εντολή στις 7 Ιουλίου, βγάζει τον τόπο στο ξέφωτο. Μακριά από ανέξοδες υποσχέσεις και ακατάσχετα ψέματα. Πέρα από παροχολογίες και ελπίδες που ακόμη έρχονται… Με πρόγραμμα, με συγκεκριμένα μέτρα, νοικοκυρεύουμε την Ελλάδα και ξαναδίνουμε λόγο στους νέους για να μείνουν στον τόπο τους, για να εργαστούν για μια πατρίδα που τους αγκαλιάζει αντί να τους διώχνει», είπε ο κ. Παπάς.

Ο υποψήφιος βουλευτής επισήμανε ότι ο Δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη αποτελεί πρότυπο στη διοίκησή του, κι αυτή η παράμετρος είναι η κρίσιμη για την εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλουν οι πολίτες τον δήμαρχό τους, Ιγνάτιο Καϊτεζίδη. «Με τον ίδιο χρηστό τρόπο διοίκησης, με τον ίδιο συμμαζεμένο τρόπο διαχείρισης, με τον ίδιο σεβασμό στην εμπιστοσύνη των πολιτών φιλοδοξούμε να διοικήσουμε την Ελλάδα. Την αγάπη μου για τον τόπο μου δεν τη διαπραγματεύομαι. Τη θέλησή μου για να βοηθήσω ώστε να βγει από την κρίση κάθε νοικοκυριό της Β’ Θεσσαλονίκης τη γνωρίζουν οι συμπολίτες μου από τους αγώνες που έδωσα στην Αυτοδιοίκηση. Με δάσκαλο αρχικά και συνάδελφο ως δήμαρχος Σοχού, τον Ιγνάτιο Καϊτεζίδη, με πολύτιμο φίλο και αξεπέραστο επικεφαλής τον Απόστολο Τζιτζικώστα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Δεν αρκούν μόνο αυτά. Δεν ζητώ να με εμπιστευτείτε μόνο γι’ αυτά. Χρειάζεται συγκεκριμένο σχέδιο για να πάψει η Β’ Θεσσαλονίκης να θεωρείται και να είναι ο φτωχός συγγενής. Κι αυτό το έχει η ΝΔ και προσωπικά θα το υπηρετήσω με όλες τις δυνάμεις μου. Είναι η δική μου προσωπική υπόσχεση», τόνισε ο κ. Παπάς.

Παρόντες στην εκδήλωση του Φάνη Παπά, εκτός του Ιγνάτιου Καϊτεζίδη ήταν η ευρωβουλευτής, Μαρία Σπυράκη, η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών, Αδάμ Ρεγκούζας, ο πρώην δήμαρχος Πυλαίας, Βασίλης Καρτάλης, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ, Νίκος Δούκας, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, καθώς και τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. Πανοράματος της ΝΔ.

Οι κ.κ. Καϊτεζίδης και Σπυράκη μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για το έργο και την προσωπικότητα του κ. Παπά, τονίζοντας ότι είναι από τους υποψήφιους που αξίζουν το σταυρό στις βουλευτικές εκλογές, καθώς η αδιάλειπτη προσφορά του στα κοινά αποτελεί το καθοριστικό εχέγγυο για την είσοδό του στην επόμενη Βουλή