Υστερική η διόγκωση της υπόθεσης Πετσίτη, για αντιπερισπασμό

[ad_1]

Ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ Αντώνης Μπαλωμενάκης μίλησε στον Ανδρέα Παπασταματίου, στην εκπομπή «Απολύτως Σχετικό», στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ και αναφερόμενος στις εξελίξεις για το σκάνδαλο Novartis, υπογράμμισε το γεγονός ότι «ο κ. Βενιζέλος, η ΝΔ γενικότερα, προβάλλουν ότι υπάρχει παραγραφή». Και συμπέρανε πως γι’ αυτό δεν ψήφισαν την ερμηνευτική δήλωση για το άρθρο 86.

Μάλιστα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναρωτήθηκε τι θα πράξουν στην ψηφοφορία για την άρση ασυλίας του κ. Λοβέρδου τα κόμματα της αντιπολίτευσης. «Η ΝΔ και το ΚΙΝ.ΑΛ θα ψηφίσουν την άρση ή θ’ αρχίσουν πάλι την φιλολογία περί παραγραφής;» είπε χαρακτηριστικά.
Όσον αφορά δε την Δικαιοσύνη, ο κ. Μπαλωμενάκης σχολίασε τις έντονες αντιδράσεις της αντιπολίτευσης, λέγοντας: «Δεν μπορούμε να λέμε αφήστε τη Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της και την ίδια στιγμή να αμφισβητούμε την δικαιοδοσία της να επιληφθεί των ζητημάτων διαφθοράς και να εξακοντίζουμε ύβρεις και απειλές εναντίον συγκεκριμένων δικαστών».
Ο κ. Μπαλωμενάκης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, είπε πως δεν υπάρχει καμία ολιγωρία και καμία πρόθεση να μην έρθει στη Βουλή η πρόταση για άρση ασυλίας του κ. Καμμένου.
Ερωτηθείς δε για την υπόθεση Πετσίτη, ο κ. Μπαλωμενάκης επεσήμανε την χρονική στιγμή της ανάδειξης του θέματος και χαρακτήρισε «υστερική» την διόγκωσή του, που όπως είπε «ήρθε σε αντιπερισπασμό των μεγαλύτερων και ουσιωδέστερων σκανδάλων» που διερευνώνται.
Τέλος, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε πολύ αισιόδοξος για τις ευρωεκλογές και εκτίμησε ότι οι θριαμβολογίες της ΝΔ θα πέσουν στο κενό.
Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα
Μοιράσου το άρθρο:

[ad_2]