Υπόθεση Τοπαλούδη: Διερεύνηση καταγγελιών για βιασμό το 2017 (video)

[ad_1]

Νέα δικογραφία σχηματίζεται για την υπόθεση της Ελένης Τοπαλούδη, καθώς το άτυχο κορίτσι, σύμφωνα με τα στοιχεία που κατέθεσαν οι γονείς της, είχε πέσει θύμα βιασμού από τρεις Έλληνες το 2017. Ήδη ο εισαγγελέας διέταξε προκαταρκτική εξέταση για τη διερεύνηση των καταγγελιών.

Στοιχεία που συγκέντρωσαν από το περιβάλλον της κόρης τους για τον βιασμό που, όπως υποστηρίζουν, υπέστη το 2017, έδωσαν στην ανακρίτρια Ρόδου οι γονείς της άτυχης φοιτήτριας.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι προσκόμισαν ονόματα και μηνύματα που αφορούν τρεις Έλληνες από χωριό της Ρόδου.
Η ανακρίτρια, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που διέταξε, θα διερευνήσει εάν οι φερόμενοι ως δράστες εκβίαζαν την Ελένη Τοπαλούδη με δημοσιοποίηση βίντεο, καθώς και αν σχετίζονται με τον Ροδίτη που έχει προφυλακιστεί για τη δολοφονία της.
Για την υπόθεση του 2017 οι γονείς της φοιτήτριας δεν είχαν πληροφορηθεί το παραμικρό.
Τα άτομα που, σύμφωνα με τις καταγγελίες των γονιών της Ελένης Τοπαλούδη, εμπλέκονται στον βιασμό της φοιτήτριας το 2017 δεν αποκλείεται να κληθούν από την ανακρίτρια για κατάθεση.
Για την υπόθεση του 2017 έρευνα διεξάγει και η Ασφάλεια Ρόδου, όπου επίσης κατέθεσε η μητέρα της φοιτήτριας και οι αστυνομικοί σχηματίζουν ξεχωριστή δικογραφία.
Ρεπορτάζ: Ν. ΚουντούρηςΠηγή: ΕΡΤ1
Μοιράσου το άρθρο:

[ad_2]