Τσίπρας: Πού πήγαν οι Μακεδονομάχοι; Δεν τους είδε κανείς φέτος έξω από το Βελλίδειο

144

Καταχειροκροτήθηκε από το κοινό ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας όταν αναφέρθηκε στο Μακεδονικό κατά την ομιλία του στο Βελλίδειο στο πλαίσιο της 84ης ΔΕΘ.

«Έρχονται σήμερα αυτοί που ανέχονταν τις κινητοποιήσεις των δήθεν μακεδονομάχων και δήθεν πατριωτών. Που πήγαν αυτοί φέτος; δεν τους είδε κάνεις φέτος έξω από το Βελλίδειο. Αυτοί που πέρσι μας λοιδορούσαν. Αυτοί που ανέχονταν τις επιθέσεις με μολότοφ στα σπίτια των βουλευτών. Αυτοί που λέγανε επιζήμια και προδοτική η συμφωνία. Αυτοί τώρα έρχονται και λένε ότι όχι μόνο θα την εφαρμόσουν αλλά και θα την τιμήσουν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας με ορισμένους από το κοινό να σηκώνονται για να τον χειροκροτήσουν.

«Η προηγούμενη κυβέρνηση προχώρησε σε μια πατριωτική συμφωνία με τους γείτονες μας και λοιδορήθηκαμε. Βρεθήκαμε στον τοίχο να απολογούμαστε γιατί υπηρασπιστήκαμε το πατριωτικό συμφέρον», πρόσθεσε ο ίδιος.

Ξαναγίνεται το μέτρο της Θεσσαλονίκης ανέκδοτο

Το μετρό της Θεσσαλονίκης ξαναγίνεται ανέκδοτο επανέλαβε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Το 2016 ήμασταν μόλις στο 30% του έργου. Φτάσαμε την Άνοιξη του 2019 στο 75% του έργου. Έχει ήδη κατασκευαστεί στο σύνολο της η σήραγγα της γραμμής του μετρό. Ο σχεδιασμός μας ήταν τέλη του 2020 το μέτρο να ήταν έτοιμο να αποδοθεί στους πολίτες της Θεσσαλονίκης. Ξαφνικά επανέρχεται από πουθενά το θέμα με αιχμή την κατασκευή του σταθμού Βενιζέλου. Από αυτό το βήμα ξαναμπαίνει το ίδιο ψευτοδίλημμα, ή αρχαία ή μετρό. Και ξαναγίνεται το μέτρο της Θεσσαλονίκης ανέκδοτο. Εμείς καταφέραμε να προχωρήσουμε στη λύση και αρχαία και μετρό. Φοβάμαι ότι οι Θεσσαλονικείς θα βρεθούν μπροστά στο αδιέξοδο ούτε αρχαία, ούτε μέτρο κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να αποδειχτεί», σημείωσε και πρόσθεσε:

«Το ερώτημα είναι γιατί ο κ. Μητσοτάκης ήρθε στη ΔΕΘ και αποφάσισε να προκαταλάβει τις αποφάσεις αρμόδιων υπηρεσιών όπως του ΚΑΣ και ανακοίνωσε αλλαγή των σχεδίων για το σταθμό Βενιζέλου λέγονται μάλιστα ψευδώς ότι δεν υπάρχει μελέτη όταν αυτή μάλιστα είναι προκατεθημένη».

27 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλά έχεις ξεφύγει εντελώς δεν ντρέπεστε καθόλου εξακολουθείς να μην γνωρίζεις ελληνική ιστορία να προβάλλεις αυτά που σου λένε οι παραχαρακτες της και να εκφράζεις τα συμφέροντα του Σορος και των άλλων της ίδιας παρέας Ένα μεγάλο κρίμα για σένα σου αξίζει μόνον περιφρόνηση και απαξίωση

  2. Βεργινα βλέπω θετική χροιά στην ανάρτηση. Πρόσεχε φλερτάρεις με unfollow. Η αλλιώς άλλαξε όνομα σε αυγή, χαραυγή…κάτι που να σου ταιριάζει περισσότερο.

  3. Ορισμένοι παραβρέθηκαν που αναφέρεις και το Μακεδονομάχοι υποτιμητικά. Η ΝΔ θα σεβαστεί και θα τιμήσει την Συμφωνία των Πρεσπών. Το έλεγε προεκλογικά άσχετα αν οι άλλοι είχαν κλειστά τα αυτιά τους. Οι Παμμακεδονικές Ενώσεις δε διατήρησαν πολύ χαμηλούς τόνους εν αντιθέσει με τα παιδιά του Ιερού Λόχου. Από τους λίγους αληθινούς Πατριώτες και όχι κομματόσκυλα!!

  4. ΤΟ ΠΟΙΟ ΥΓΕΙΕΣ ΣΧΟΛΙΟ.ΘΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΤΟΝΙΖΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΟΙ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ ΑΛΛΑΛΑΖΟΝΤΕΣ .ΟΥΤΕ ΤΣΙΠΑ ΥΠΑΡΧΕΙ .ΤΟΣΗ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΝΟΩ.

  5. Δεν λέει κ ψέματα που είναι αλήθεια;;;μην εθελοτυφλιυμε;;διώξαμε τον Τσίπρα κ τελείωσε κ το θέμα της Μακεδονίας;είδατε καμμιά “επανάσταση”φέτος στην έκθεση η γενικότερα;;;