Τσίπρας γιος κορονοϊός: Ευχές για περαστικά από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

14

Ευχές για περαστικά και ταχεία ανάρρωση έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην οικογένεια του Αλέξη Τσίπρα, καθώς νωρίτερα ο ίδιος ανακοίνωσε πως ο γιος του, Ορφέας, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Ο πρωθυπουργός προχώρησε σε σχετική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, στην οποία και έγραψε: «Εύχομαι περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον γιο του κ. Τσίπρα και να ξεπεράσει η οικογένεια γρήγορα αυτήν τη δοκιμασία».

«Ο κορονοϊός επισκέφθηκε σήμερα και το δικό μας σπίτι. Χθες βράδυ ο Ορφέας μας, εμφάνισε ελαφρά συμπτώματα. Κάναμε το πρωί το τεστ και πριν λίγο μάθαμε τα αποτελέσματα. Εγώ, η Μπέτυ και ο Φοίβος βγήκαμε αρνητικοί, ο Ορφέας όμως βγήκε θετικός.

Είναι καλά και όπως η πλειονότητα των παιδιών αναμένεται να το ξεπεράσει εύκολα.

Σύμφωνα με τις υποδείξεις των γιατρών, παρότι έχω κάνει και τις δυο δόσεις του εμβολίου, δεν έχει περάσει ακόμη αρκετός χρόνος για να έχω πλήρη ανοσία και σε κάθε περίπτωση οφείλω να παραμείνω προληπτικά για ένα διάσημα στο σπίτι, προκειμένου να αποκλειστεί οποιοδήποτε ενδεχόμενο περαιτέρω μετάδοσης. Είμαι βέβαιος ότι όλα θα πάνε καλά.».
Με πληροφορίες από την αίθουσα σύνταξης