Τσίπρας για Μακεδονικό: Όσοι υποδαύλισαν τις αντιδράσεις θα το βρουν μπροστά τους

Η Συμφωνία των Πρεσπών μένει και θα μείνει στην ιστορία, ανέφερε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στην 84η ΔΕΘ.

«Είμαι δύο φορές περήφανος για αυτή, δεν υποχώρησα στην απόλυτα εκβιαστική στάση του τότε αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης», τόνισε ο κ. Τσίπρας.

Σύμφωνα με τον ίδιο με την Συμφωνία λύθηκε ένας γόρδιος δεσμός στην εξωτερική πολιτική της χώρας. «Η θα αργήσει να έρθει εισπράξαμε ένα μεγάλο πολιτικό κόστος. Όσοι υποκίνησαν του ακραίους και υποδαύλισαν τις αντιδράσεις θα το βρουν μπροστά τους», υπογράμμισε.

«Το καλό που κάναμε εμείς – με την Συμφωνία των Πρεσπών ΄θα το βρούμε μπροστά μας, το κακό που έκαναν κάποιοι στη χώρα θα το βρουν επίσης μπροστά τους», πρόσθεσε.

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο συριζα ηταν εξαρχης ανθελλινικο προδοτικο κομμα η ΝΔ ειναι κομμα ψευτων το παιξαν Μακεδονομαχοι για να εκλεγουν και τωρα γειναν χειροτεροι απο το συριζα αφου δεχονται τα παντα και αυτο εξαιτιας των ραγιαδων που τους ψηφισαν και τωρα επιδιδονται στο σπορ της πιπας.