Τραγωδία με δύο νεκρούς σε σιδηρορδομική διάβαση στην Ημαθία

32

[ad_1]

Δύο νεκροί, ένας 54χρονος και μια 71χρονη, από σύγκρουση αυτοκινήτου με τρένο, σε αφύλακτη σιδηροδρομική διάβαση στο ύψος του Αγίου Γεωργίου Ημαθίας.
Συγκεκριμένα, επιβατική αμαξοστοιχία, η οποία εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Φλώρινα συγκρούστηκε στη μία και μισή το μεσημέρι σε αφύλακτη σιδηροδρομική διάβαση, στο ύψος του Αγίου Γεωργίου Ημαθίας, με διερχόμενο αγροτικό αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα.
Νεκροί ανασύρθηκαν από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου οι δύο επιβάτες, ο οδηγός του 54 χρόνων και η συγγενής συνεπιβάτιδα του 71 χρονών. Δεν αναφέρθηκε τραυματισμός επιβατών της αμαξοστοιχίας.
Στην περιοχή έσπευσε κλιμάκιο του ΕΚΑΒ και αστυνομία.
Στις έξι το απόγευμα αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στη σιδηροδρομική γραμμή Θεσσαλονίκης – Φλώρινας στον Άγιο Γεώργιο Ημαθίας.
Οι επιβάτες της αμαξοστοιχίας μετακινήθηκαν με λεωφορεία και με άλλα μέσα μεταφοράς στον προορισμό τους, ενώ συνεργεία απομάκρυναν τα συντρίμμια του αυτοκινήτου από τις γραμμές του τρένου, οι οποίες ήταν κλειστές από τη μια και μισή το μεσημέρι, λόγω του θανατηφόρου δυστυχήματος.
Πηγές: A’ Πρόγραμμα, AΠE-MΠE
Μοιράσου το άρθρο:

[ad_2]