Το Σάββατο η εκδήλωση «Για Μια Μεγάλη Προοδευτική Συμμαχία» με ομιλία Τσίπρα

20

[ad_1]

Η προετοιμασία της συνάντησης της Προοδευτικής Συμμαχίας σε Ελλάδα και Ευρώπη βρέθηκε στο επίκεντρο της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ. Η εκδήλωση που είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου.
Οι θέσεις που θα αναπτύξει ο Πρωθυπουργός
Ο Πρωθυπουργός από το βήμα της εκδήλωσης αναμένεται να επαναλάβει τα διλήμματα ενόψει των ευρωεκλογών: Με την πρόοδο η με τη συντήρηση; Θα πάμε μπροστά ή θα γυρίσουμε σε μνημόνια, ρεμούλα και διαπλοκή;
Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τονίζουν πως ο αγώνας είναι σε δύο μέτωπα. Απέναντι στις κυρίαρχες δυνάμεις του νεοφιλελευθερισμού που υπερασπίζονται την Ευρώπη της λιτότητας για τους πολλούς και της συσσώρευσης πλούτου για τους λίγους και εκλεκτούς και απέναντι στην ακροδεξιά, η οποία επιδιώκει την επιστροφή στις μαύρες μέρες των εθνικών ανταγωνισμών.
Πριν τον πρωθυπουργό, σύμφωνα με πληροφορίες, θα μιλήσουν οι:Αδαμίδης Γιώργος, πρόεδρος ΓΕΝΟΠ- ΔΕΗΚατριβάνου Bασιλική, πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑΚατσέλη Λούκα, πρώην υπουργός (παρέμβαση μέσω video)Κουτσονάσιος Χρήστος, «ΠΡΑΤΤΩ»Μπίστης Νίκος, πρώην υφυπουργός, ΓέφυραΞενογιαννακοπούλου Μαριλίζα, υπουργός Διοικητικής ΑνασυγκρότησηςΠαναγιωτόπουλος Γιώργος, Σοσιαλιστική ΠρωτοβουλίαΠαναγιώτου Παναγιώτης, δημοσιογράφος, ΓέφυραΠενταγιώτη Νατάσα, Κίνηση Πολιτών «ΚΟΣΜΟΣ»Ραγκούσης Γιάννης, πρώην υπουργόςΡεπούση Μαρία, πρώην βουλευτής, ΓέφυραΡώσσης Λάμπρος, εκπρόσωπος «Χάρτα 19»Τζουμάκας Στέφανος, πρώην υπουργόςΤέλος σε ότι αφορά το ευρωψηφοδέλτιο, σύμφωνα με πληροφορίες θα κλείσει τις επόμενες μέρες, αφότου προηγηθούν συνεδριάσεις των κομματικών οργάνων.
Πηγή ΕΡΤ, Ρεπορτάζ Γ. Φασουλάς
Μοιράσου το άρθρο:

[ad_2]