Το προσεχές διάστημα η απόφαση για την τύχη του Ολυμπιακού (video)

[ad_1]

Τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να αποφασιστεί η τύχη του Ολυμπιακού που δεν κατέβηκε να αγωνιστεί στο πρώτο παιχνίδι των play off με τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» από την πλευρά τους ζητούν να πληροφορηθούν τον αντικαταστάτη του Ολυμπιακού σε περίπτωση που αυτός υποβιβαστεί.Ευθύνες στη διοργανώτρια αρχή ρίχνει με δηλώσεις του ο προπονητής του Παναθηναϊκού Ρικ Πιτίνο.
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ζητά να μάθει τον αντικαταστάτη του Σταυρόπουλου στην ομάδα εργασίας
Στον ΕΣΑΚΕ έλαβαν έγγραφο από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, με το οποίο οι «πράσινοι» ζητούν να ενημερωθούν από τη Λίγκα με ποιο πρόσωπο αντικαταστάθηκε ο Χρήστος Σταυρόπουλος στην ομάδα εργασίας που έχει συσταθεί και κατέθεσε προτάσεις στο τελευταίο Δ.Σ. για τη βελτίωση του ελληνικού πρωταθλήματος.
Ο ΕΣΑΚΕ δεν έχει προχωρήσει σε αντικατάσταση του γενικού διευθυντή της ΚΑΕ Ολυμπιακός στην πενταμελή ομάδα εργασίας μέχρι στιγμής, ενώ ούτε η ΚΑΕ Ολυμπιακός έχει αιτηθεί εγγράφως την αντικατάσταση του Σταυρόπουλου. Βάσει κανονισμών ο Ολυμπιακός οδεύει προς την Α2, κάτι που θα εξετάσει ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ μέσα στις επόμενες ημέρες.
ΠΗΓΕΣ: ΕΡΤ1, ΑΠΕ-ΜΠΕ

[ad_2]