Τα σχέδια για το μεγάλο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των πλέι οφ έχει ξεκινήσει και οι ομάδες ετοιμάζονται να ριχτούν στη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στο παιχνίδι της Τούμπας μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού.
Στο στρατόπεδο του δικεφάλου του Βορρά η προετοιμασία έχει μπει στην τελική ευθεία και ο Άμπελ Φερέιρα προσπαθεί να καταστρώσει τα πλάνα του, χωρίς να υπολογίζει σε τέσσερις παίκτες.
Εκτός πλάνων βρίσκονται οι Γιαννούλης, Ίνγκασον, Αουγκούστο και Κρέσπο, καθώς οι δύο πρώτοι είναι τιμωρημένοι, ο Βραζιλιάνος είναι τραυματίας, ενώ ο Ισπανός μόλις επέστρεψε από την Ισπανία και δεν είναι ακόμη έτοιμος.Στις προπονήσεις ο Πορτογάλος τεχνικός φαίνεται να έχει καταλήξει σε ένα βασικό σχήμα. Βασικός τερματοφύλακας αναμένεται να επιλεχτεί ο Πασχαλάκης, ενώ στο κέντρο της άμυνας θα παίξουν οι Βαρέλα, Μιχάι και οι Μάτος, Βιεϊρίνια στα άκρα. Στα χαφ θα αγωνιστούν οι Μαουρίσιο και Μίσιτς, με τον Λημνιό στα δεξιά και τον Μπίσεσβαρ στα αριστερά. Ο Πέλκας θα πάρει θέση πίσω από τον Σβιντέρσκι, ο οποίος φαίνεται να έχει το προβάδισμα έναντι του Άκπομ.Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ περιλάμβανε και οικογενειακό φιλικό, με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να δίνει εικόνα μέσα από τα social media της ομάδας.