Τα κορίτσια που διακωμώδησαν την παρέλαση και προσέβαλαν τη σημαία εξηγούν γιατί το έκαναν

Τον λόγο για τον οποίο διακωμώδησαν την παρέλαση της εθνικής επετείου στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας εξηγούν τα δέκα κορίτσια που πήραν μέρος στη συγκεκριμένη δράση.

Σε κείμενό τους που απέστειλαν στην «Εφημερίδα των Συντακτών» τονίζουν μεταξύ άλλων:

«Υπήρξαμε για λίγο στρατιωτάκια που αρχίζουν να ξεκουρδίζονται, να βραχυκυκλώνουν απέναντι στις διαταγές, τα παραγγέλματα, τα εμβατήρια. Ίσως γιατί πλέον δεν μας πείθουν οι ιδέες που ενσαρκώνονται σε όλα αυτά».

Οι ίδιες εξηγούν τους λόγους που επέλεξαν τη συγκεκριμένη περιοχή για την υλοποίηση της ιδέας τους και απαντούν στις αντιδράσεις που προκάλεσε η κίνησή τους τονίζοντας πως «Αυτά ακριβώς είναι τα όρια του πατριωτισμού τους. Η πατρίδα των κανονικών, των προβλέψιμων, των άριστων».

24 ΣΧΟΛΙΑ

  1. 5νθημερη αποβολή & στάσιμες για μια χρονιά στην ίδια τάξη συν ότι λέει ο νόμος περί χρηματικού προστίμου και φυλάκιση για αυτήν την προσβολη….και μετά θα είναι πιο καλοκουρδισμενες όλες τους..

  2. Κρίμα Ντρέπομαι για τους γονείς τους και για τους καθηγητές τους Που δεν μάθανε σε αυτά τα παιδιά τι τιμούμε αυτή την ημέρα Κρίμα Έχουν το δικαίωμα να διαφωνούν να μην συμμετέχουν να μην τιμούν τους ανθρώπους που έδωσαν την ζωή τους για να μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα Δεν έχουν το δικαίωμα όμως να προσβάλλουν

  3. Περικλής Κωνσταντάρας Ο Διευθυντής και ο Υπεύθυνος καθηγητής δεν έχουν κανέναν λόγο να κρατηθούν… Οι γονείς είναι οι μόνοι υπεύθυνοι πια για τους μαθητές στα σχολεία όπου γίνεται πόλεμος μεταξύ πολλών μαθητών με αναρχικές συμπεριφορές και τους καθηγητές τους που προσπαθούν να τους συνετίσουν… Τις μολότοφ εναντίον Διευθυντή στην Πάτρα τις είδατε; Για ξυπνάτε ορισμένοι… Τα πράγματα άλλαξαν στα σχολεία…