Τί απαντά ο Π.Μπίλιας στην Αποκεντρωμένη για τις εργασίες στον Περιφερειακό

Ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων της ΠΚΜ Πάρις Μπίλιας απάντησε στην ανακοίνωση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και τονίζει ότι η εισηγήτρια της ΑΔΜΘ «δεν είχε κάνει οποιαδήποτε παρατήρηση».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σε συνέχεια της απάντησης του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης, Ιωάννη Σάββα, ενημερώνουμε ότι:

Για να εκτελέσουμε τις εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, χωρίς να δημιουργηθούν προβλήματα στην κυκλοφορία, υποβάλαμε στις 19 Φεβρουαρίου μελέτες αποκλεισμού των κόμβων Κ12 – Κ13 και Κ11 – Κ12.

Από τις 19 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 24 Μαρτίου, οπότε και επικοινωνήσαμε υπηρεσιακά για δεύτερη φορά, η εισηγήτρια της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης δεν είχε δει το φάκελο και δεν είχε κάνει οποιαδήποτε παρατήρηση, γραπτή ή προφορική. Αν υπάρχει αντίρρηση από πλευράς Συντονιστή της Α.Δ.Μ.Θ., παρακαλούμε όπως μας κοινοποιήσει τις παρατηρήσεις με τους αριθμούς πρωτοκόλλου της υπηρεσίας του.

Για να μην δημιουργούνται καθημερινά αυτά τα προβλήματα, η Ένωση Περιφερειών Ελλάδος έχει ζητήσει η αρμοδιότητα των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων και των σχετικών αδειοδοτήσεων, για τα έργα που εκτελούν οι υπηρεσίες τους, να αποτελεί δική τους ευθύνη, ώστε να περιορίζεται η γραφειοκρατία.

Με πληροφορίες από την αίθουσα σύνταξης