Σ. Ζαχαράκη περί τροπολογίας για αφορολόγητο: «Ας προσυπογράψει ο Πρωθυπουργός» (video)

[ad_1]

Στον δρόμο προς την κάλπη συνεχίζει τις περιοδείες του ο Πρόεδρος της ΝΔ ενώ την ερχόμενη εβδομάδα καταθέτει την πρόταση μομφής κατά του Παύλου Πολάκη και την  τροπολογία για τη μη μείωση του αφορολόγητου, όπως έχει ανακοινώσει. Στο θέμα επανήλθε μιλώντας στην ΕΡΤ η εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Σοφία Ζαχαράκη ζητώντας από τον Πρωθυπουργό να την προσυπογράψει.

Ο πρόεδρος της ΝΔ συνεχίζει τον κύκλο των περιοδειών του σε όλη τη χώρα, επόμενος σταθμός η Δράμα και η Καβάλα αυτή την Κυριακή. Επίκεντρο η μεσαία τάξη και οι κοινωνικές ομάδες που έχουν δοκιμαστεί περισσότερο από την κρίση, ενώ την επόμενη εβδομάδα αιχμή της Πειραιώς θα είναι η πρόταση μομφής κατά του Παύλου Πολάκη και η τροπολογία για τη μη μείωση του αφορολόγητου.
Όπως έλεγαν οι συνεργάτες του, τα ζητήματα της οικονομίας είναι πρώτα στην ατζέντα του Κυριακου Μητσοτάκη. Στη ΝΔ θεωρούν ότι είναι ώρα να βγει η χώρα από την κρίση και να ξεκινήσει ένας νέος κύκλος ανάπτυξης. Από τη φάση αυτή όμως, τονίζουν, θα πρέπει να βγουν ωφελημένοι όλοι και κυρίως οι πιο αδύναμοι κοινωνικά και οικονομικά.Στο πλαίσιο αυτό τονίζουν από την οδό Πειραιώς, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε καταθέσει πέρυσι το καλοκαίρι την τροπολογία για την ακύρωση της μείωσης των συντάξεων, στο πλαίσιο αυτό θα καταθέσει και τη Δευτέρα την τροπολογία για τη μη μείωση του αφορολόγητου.
Όπως σημείωσε και η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Σοφία Ζαχαράκη στην εκπομπή Απευθείας της ΕΡΤ και στους Κώστα Λασκαράτο και Μάριον Μιχελιδάκη, αν ισχύσει η μείωση του αφορλόγητου που ψήφισε η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου, τότε πολίτες με 500-600 ευρώ εισόδημα το μήνα, χανουν και τον 12 μισθό.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τόνισε η κα Ζαχαράκη, μιλά επί πραγματικού, για αυτό και θα καταθέσει την τροπολογία, δεν έμεινε στα λόγια και σε καλές προθέσεις και καλεί τον πρωθυπουργό να την ψηφίσει, ώστε η χώρα να βγει πιο ισχυρή στη διαπραγμάτευση. Αν δεν το κάνει ο κ. Τσίπρας, λένε από τη ΝΔ, τότε είναι έκθετος.
Πηγή ΕΡΤ, ρεπορτάζ Γ. Ευθυμίου
Μοιράσου το άρθρο:

[ad_2]