ΣΥΡΙΖΑ: «Aκροδεξιό παραλήρημα» οι δηλώσεις Άδ. Γεωργιάδη (video)

37

[ad_1]

Τη σφοδρή αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε η δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη ότι στην Ελλάδα ότι «μείζων στόχος στη χώρα είναι να πέσουν οι κομμουνιστές». Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε τον αντιπρόεδρο της Ν.Δ. «υβρίδιο ακροδεξιάς και ακραίου νεοφιλελευθερισμού», και εξαπέλυσε επίθεση και στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Όταν έχεις κομμουνιστές στην εξουσία οι οποίοι έχουν ξεπουλήσει την Ελλάδα και την ιδεολογία τους για να κρατήσουν την καρέκλα, κάνουν όσα κάνουν, το να συζητάμε αν ο Μητσοτάκης είναι λίγο πιο κεντρώος, ή ο Γεωργιάδης λίγο πιο δεξιός, είναι πολυτέλεια δεν την έχουμε. Μείζων στόχος στη χώρα είναι να πέσουν οι κομμουνιστές» είπε στο Leaders του Star Channel ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Ο ΣΥΡΙΖΑ απάντησε με σχετική ανακοίνωση κάνοντας λόγο για «ακροδεξιό παραλήρημα».
«Η σημερινή Νέα Δημοκρατία των κ.κ. Μητσοτάκη, Γεωργιάδη, Βορίδη είναι ένα υβρίδιο ακροδεξιάς και ακραίου νεοφιλελευθερισμού», επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.
Και προσθέτει «σε ένα ακόμα ακροδεξιό παραλήρημα, ο Α. Γεωργιάδης μιλά για «μείζων στόχο να πέσουν οι κομμουνιστές που ξεπούλησαν την Ελλάδα». Ο κ. Γεωργιάδης δεν είναι ένα ακροδεξιό τρολ της ΝΔ, είναι ο αντιπρόεδρός της. Το εμφυλιοπολεμικό και διχαστικό κήρυγμα του κ. Γεωργιάδη εκφράζει τον κ. Μητσοτάκη, που τον επέλεξε σε αυτή τη θέση. Η σημερινή ΝΔ των κ.κ. Μητσοτάκη, Γεωργιάδη, Βορίδη είναι ένα υβρίδιο ακροδεξιάς και ακραίου νεοφιλελευθερισμού».
Πηγή ΕΡΤ, Ρεπορτάζ Γ. Παντελάκης
Μοιράσου το άρθρο:

[ad_2]