Συνεχίζεται η περί debate πολιτική ένταση (video)

22

[ad_1]

Πολιτική ένταση πυροδοτεί η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για τηλεοπτική μονομαχία Τσίπρα-Μητσοτάκη, την οποία απορρίπτει η ΝΔ λέγοντας οτι οι δύο αρχηγοί θα έχουν τη δυνατότητα να αντιπαρατεθούν στο κοινοβούλιο. Ο κ.Μητσοτάκης αποφεύγει το ντιμπέϊτ γιατί φοβάται και δεν έχει επιχειρήματα αντιτείνει η κυβέρνηση.

Στο αίτημα για τηλεοπτική αναμέτρηση ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη επιμένει ο ΣΥΡΙΖΑ ενώ η ΝΔ απορρίπτει την πρόταση με τα στελέχη της να επισημαίνουν ότι οι δυο πολιτικοί αρχηγοί θα έχουν την δυνατότητα να αντιπαρατεθούν στο κοινοβούλιο.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος μιλώντας στην ΕΡΤ είπε ότι «οι κ. Τσίπρας και Μητσοτάκης να έχουν ένα ζωντανό εφόλης της ύλης διάλογο».
Ο Μάκης Βορίδης της ΝΔ δήλωσε στην ΕΡΤ ότι «ο κ. Τσίπρας αφού θέλει λεβεντιές να έρθει στο Κοινοβούλιο».
«Το πρόβλημα με τη ΝΔ είναι το πραγματικό της πρόγραμμα, το οποίο θα κάνει κάθε προσπάθεια να αποκρύψει μέχρι να πάμε στις εκλογές» σχολιάζει ο υπουργός Ψηφιακής ΠολιτικήςΝίκος Παππάς.
Η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Σοφία Ζαχαράκη είπε στον ΣΚΑΪ FM ότι «τα Ντιμπέιτ γίνονται προ των εθνικών εκλογών» ενώ η Ράνια Σβίγκου, εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ είπε στον Ρ/σ 24/7 ότι «ο κ. Μητσοτάκης ακούει ντιμπέιτ και φεύγει τρέχοντας γιατί δεν έχει τα επιχειρήματα να ανταπεξέλθει σε συζήτηση με τον πρωθυπουργό».
Πηγή: ΕΡΤΡεπορτάζ: Λίνα Μπεθάνη
Μοιράσου το άρθρο:

[ad_2]