Συνεργασία ΙΜΕΤ/ΕΚΕΤΑ & Επιμελητηρίου Έβρου

Συνεργασία ΙΜΕΤ/ΕΚΕΤΑ και Επιμελητηρίου Έβρου
Παραχωρείται χώρος στο ΙΜΕΤ για γραφεία στην Αλεξανδρούπολη

Στις 26 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του συνεργατικού χώρου της Δομής Στήριξης Επιχειρηματικότητας του Επιμελητηρίου Έβρου (Light Hub) στην Αλεξανδρούπολη, παρουσία εκπροσώπων τοπικών θεσμών, καθώς και διακεκριμένων μεντόρων.
Στο πλαίσιο των εγκαινίων υπογράφηκε Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του ΕΚΕΤΑ και του Light Hub, από τον Διευθυντή του Ινστιτούτου Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων Μεταφορών ΙΜΕΤ/ΕΚΕΤΑ, Δρ. Ε. Μπεκιάρη και τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Έβρου, κο. Χ. Τοψίδη, για την παραχώρηση χώρου για το παράρτημα του ΕΚΕΤΑ στην Αλεξανδρούπολη.

Ως εκ τούτου, σύντομα αναμένεται να γίνουν τα επίσημα εγκαίνια των γραφείων του ΙΜΕΤ/ΕΚΕΤΑ στην Αλεξανδρούπολη, με θεματικό περιεχόμενο τις πολυτροπικές μεταφορές.

Το ΙΜΕΤ/ΕΚΕΤΑ (Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων Μεταφορών του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης-ΝΠΙΔ), που εδρεύει στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, είναι ο κύριος ερευνητικός φορέας στον τομέα των Μεταφορών στην Ελλάδα, κι από τους σημαντικότερους και πλέον αναγνωρισμένους κόμβους τεχνολογίας και τεχνογνωσίας πανευρωπαϊκά και υπάγεται στη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας (ΓΓΕΤ) του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

ΜΕΤ/ΕΚΕΤΑ – 6ο χλμ. Χαριλάου-Θέρμης, Θέρμη, Θεσσαλονίκη – Τηλ.: 2310 498 457 – www.imet.gr
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Δημήτρης Καλαμάρας (6978 10 85 97)-Xριστίνα Τσόρμπα (6947 52 15 03)