Συνέχεια για την δίκη της Χρυσής Αυγής

Με τις απολογίες κατηγορουμένων για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα συνεχίζεται σήμερα Δευτέρα η δίκη για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Η «σκυτάλη» των απολογιών έχει περάσει στον Ιωάννη Καζαντζόγλου, ο οποίος φέρεται να ενημερώθηκε από τον Ιω. Άγγο για την ύπαρξή της παρέας του μουσικού στην καφετέρια «Κοράλλι», ενώ αργότερα εμφανίζεται ως συνοδηγός στο αυτοκίνητο του Γ. Ρουπακιά,ο οποίος δικάζεται ως φυσικός αυτουργός της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.

Ο κατηγορούμενος χαρακτήρισε φραστικό επεισόδιο όσα έγιναν στο Μελιγαλά το 2012, εκδρομή με δραστηριότητες και ιδεολογική επικαιρότητα την κατασκήνωση στον ποταμό Νέδα, ενώ δήλωσε αδυναμία να θυμηθεί για τις αιματηρές επιθέσεις στο ΠΑΜΕ και στο Συνεργείο.

Ο Ιω. Καζαντζόγλου, το μέλος της Χρυσής Αυγής που φέρεται ως συνοδηγός στο όχημα του Γ. Ρουπακιά τη νύχτα της δολοφονίας Φύσσα, δέχθηκε μία σειρά ερωτήσεων για διάφορες δικογραφίες που έχουν συσχετιστεί με την δράση της εγκληματικής οργάνωσης.

Για το Μελιγαλά το 2012: Χαρακτήρισε τα επεισόδια μία «μικροδιαφορά με ένα άλλο κίνημα» τονίζοντας: «ψιλοβριστήκανε και ο δήμαρχος μας ψιλομίλησε. Αυτό μονο. Μια ένταση μόνο. Σε μήνυμα είχα γράψει ότι είχαν πέσει κάτι ψιλές. Όχι κάτι το αξιοσημείωτο δηλαδή». Ανέφερε δε ότι η ενδυμασία δεν ήταν συγκεκριμένη: «Είχε ξεκινήσει για να υπάρχει μια ομοιομορφία γιατί αρεσε και πούλαγε. Είπαμε να το σταματήσουμε αλλά πρόλαβαν καποια γεγονότα..».