Συνάντηση της Φ. Γεννηματά με τον Γερμανό Αντικαγκελάριο Όλαφ Σολτς

[ad_1]

H Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, συναντήθηκε σήμερα με τον Ομοσπονδιακό Υπουργό Οικονομικών και Αντικαγκελάριο της Γερμανίας, Όλαφ Σολτς. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Τομεάρχης Οικονομικών του Κινήματος Αλλαγής, Φίλιππος Σαχινίδης.
Η κα Γεννηματά αμέσως μετά δήλωσε ότι είχε με τον κ. Σολτς «μία αναλυτική συζήτηση για τις προοπτικές στην χώρα μας και την οριστική έξοδο της από τη κρίση. Η Ελλάδα δεν μπορεί να προχωρήσει με τη θηλιά στο λαιμό. Οι στόχοι για υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα και η δέσμευση της δημόσιας περιουσίας την καταδικάζουν σε στασιμότητα και θα οδηγήσουν σε νέα αδιέξοδα. Οι δεσμεύσεις αυτές, που πρόθυμα αποδέχθηκε ο κ. Τσίπρας, επιβάλλεται να αλλάξουν για να απελευθερωθούν πόροι για την ανάπτυξη και την Κοινωνική Συνοχή».

Με τον κ. @OlafScholz είχα μια αναλυτική συζήτηση για τις προοπτικές στην χώρα μας & την οριστική έξοδό της από τη κρίση. Η Ελλάδα δε μπορεί να προχωρήσει με τη θηλιά στο λαιμό. (1/3)#kinima_allagis pic.twitter.com/hGaJSil920
— Fofi Gennimata (@FofiGennimata) February 14, 2019
Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ παρουσίασε επίσης στον κ. Σολτς το Σχέδιο Ελλάδα, την πρόταση του κόμματος της για ανάπτυξη και κοινωνική δικαιοσύνη, δουλειές με δικαιώματα και ασφάλεια για όλους.
Νωρίτερα η κα Γεννηματά είχε συνάντηση με την πρόεδρο του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος της Γερμανίας, Αντρέα Νάλες.
Μοιράσου το άρθρο:

[ad_2]