Συγχαρητήρια της πολιτικής ηγεσίας στον Αντετοκούνμπο: Κάνεις τους Έλληνες περήφανους με το ήθος σου

Τα συγχαρητήριά του στον Γιάννη Αντετοκούνμπο ο οποίος αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του ΝΒΑ εξέφρασε μέσω Twitter ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.
Ο κ. Τσίπρας χαρακτήρισε την επιτυχία του “Greek Freak” ως μια “σπουδαία σελίδα στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ” και τόνισε πως ο Γιάννης δίνει μεγάλη χαρά σε έναν ολόκληρο λαό.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στο Twitter ο Αλέξης Τσίπρας:

“Τα ξημερώματα γράφτηκε μια σπουδαία σελίδα στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ. Ένα δικό μας παιδί, ένας Έλληνας με καταγωγή από τη Νιγηρία, αναδείχθηκε ο πολυτιμότερος παίχτης στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο MVP της κανονικής περιόδου στο #NBA.

MVPs είναι όμως και οι άνθρωποί του, που τον πίστεψαν και τον στήριξαν. MVPs είναι όλα τα παιδιά που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στη χώρα μας και που ασχέτως καταγωγής ονειρεύονται ένα καλύτερο μέλλον. Συγχαρητήρια Γιάννη, δίνεις μεγάλη χαρά σε έναν ολόκληρο λαό. #NBAAwards”.Τα συγχαρητήριά του στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του NBA, εξέφρασε με δήλωσή του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

Η δήλωση του κ. Παυλόπουλου:

“Έκανες και κάνεις υπερήφανους τους Έλληνες όχι μόνο με το μοναδικό παράδειγμά σου, αλλά και με το κορυφαίο ήθος σου. Θερμά συγχαρητήρια και καλή, ακόμη πιο λαμπρή, συνέχεια”.