Συγκλονίζει ο Αλεξιάδης: Η λιποθυμία αποκάλυψε όγκο στον εγκέφαλο

Για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε μίλησε ανοιχτά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Τρύφων Αλεξιάδης με ανάρτηση του στα social media.

Ο κ. Αλεξιάδης ανέφερε ότι το λιποθυμικό επεισόδιο που υπέστη την περασμένη εβδομάδα κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, αποκάλυψε ότι είχε όγκο στον εγκέφαλο.

«Όπως καταλαβαίνετε το σοκ ήταν τεράστιο. Φίλοι, συγγενείς έτρεξαν να βρουν άλλα νοσοκομεία, άλλους γιατρούς και άλλες τεχνικές», γράφει ο κ. Αλεξιάδης και ευχαριστεί ιδιαίτερα τον νευροχειρουργό Νικόλαο Γεωργακούλια, ο οποίος και τελικά τον εγχείρισε και του έσωσε τη ζωή.

Ο κ. Αλεξιάδης εξηγεί με συγκινητικό τρόπο γιατί αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για το πρόβλημα της υγείας του και ευχαρίστησε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και όσους στάθηκαν στο πλευρό του.

«Δεν έχω καμία πρόθεση ούτε να κλαφτώ, ούτε να προβάλω ένα πρόβλημα υγείας που έχω. Έχω πρόθεση απλά να πω με ειλικρίνεια στον καθένα σας το τι ακριβώς ήταν: ‘’ναι, είχα έναν όγκο στον εγκέφαλο, ο οποίος αφαιρέθηκε με επιτυχία’’. Έδωσα έναν αγώνα στη ζωή μου ακόμα, μία μάχη κερδήθηκε, κερδήθηκε σε δημόσιο νοσοκομείο από γιατρούς με επιστημονικό κύρος, με επιστημονικές βάσεις και με τεράστια προσφορά», αναφέρει χαρακτηριστικά.