Στο Κέντρο Αμεα “ο Σωτήρ” και στο Αριστοτέλειο Ο Υπ Βουλευτής ΝΔ Στην Α΄ Θεσσαλονίκης Π. Κοκκόρης

“Θα πρέπει επιτέλους να γίνει σε όλους μας βίωμα ότι αυτοί οι συμπολίτες μας δεν υστερούν σε τίποτα, αν και η πολιτεία συχνά τους ξεχνά. Η διευκόλυνση της καθημερινότητας τους, με όποιες παρεμβάσεις χρειαστούν, θα είναι η πρώτη μου προτεραιότητα, όπως άλλωστε έπραξα και ως Γενικός Γραμματέας σε θέματα συνταξιοδοτικού-ασφαλιστικού στο Υπουργείο Εργασίας” δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Α Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Κοκκόρης κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Κέντρο Αποκατάστασης Κοινωνικής Στήριξης και Δημιουργικής Απασχόλησης ατόμων με αναπηρίες «ο Σωτήρ». 


Ο υποψήφιος βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης με τη ΝΔ, ο οποίος έχει αναλάβει ο ίδιος προσωπικά να προωθεί λύσεις στα προβλήματα των ατόμων με αναπηρία, συνομίλησε με τον Πρόεδρο Γιώργο Λιακόπουλο, αλλά και τους εργαζόμενους του Κέντρου.

Δίπλα στην Πανεπιστημιακή Κοινότητα ο Παναγιώτης Κοκκόρης

Τον νεοεκλεγέντα Πρύτανη του ΑΠΘ κ. Νίκο Παπαϊωάννου, συνάντησε  ο υποψήφιος Α’ Θεσσαλονίκης με τη ΝΔ, πρώην Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εργασίας, Παναγιώτης Κοκκόρης. Μετά από διεξοδική συζήτηση για το πρόβλημα  της παραβατικότητας στους χώρους του Πανεπιστημίου ο Παναγιώτης Κοκκόρης δήλωσε ότι «τα πανεπιστήμια πρέπει να καθαρίσουν από το άσυλο της ανομίας»

Ο κ Κοκκόρης επισκέφθηκε και το  Εργαστήριο της ερευνητικής φοιτητικής ομάδας Aristotle University Racing Team Electric ή αλλιώς «ARISTURTLE»  , ο οποίος εντυπωσιάστηκε από τα επιτεύγματα των φοιτητών. Ο υποψήφιος βουλευτής μεταξύ άλλων δήλωσε: Η Ακαδημαϊκή Κοινότητα να συνδεθεί ουσιαστικά πλέον με την κοινωνία, με την επιχειρηματικότητα, με τη Βιομηχανία. Να αλληλεπιδράσουν. Ο κόσμος βαδίζει γοργά προς την 4η Βιομηχανική επανάσταση. Δεν θα αφήσουμε αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη»