Στον Δήμο Βόλβης ο Καραμανλής

ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΒΟΛΒΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ
Στον Σταυρό του Δήμου Βόλβης έκλεισε τη σημερινή επίσκεψή του στη Β' Θεσσαλονίκης και το τριήμερο της περιοδείας του στον νομό ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής.

Μετά τον Λαγκαδά, ο κ. Καραμανλής μετέβη στον Σταυρό, όπου είναι η έδρα του Δήμου Βόλβης και τον υποδέχτηκε ο νυν (και επανεκλεγείς) δήμαρχος, Διαμαντής Λιάμας και ο πρώην δήμαρχος (και υποψήφιος βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης), Δημήτρης Γαλαμάτης, μαζί με υποψήφιους βουλευτές της ΝΔ στη Β' Θεσσαλονίκης.

Στο δημαρχείο, ο κ. Λιάμας του προσέφερε δώρο μια εικόνα και κρασιά από τη Μονή Χειλανδαρίου του Αγίου Όρους.Αύριο ο πρώην πρωθυπουργός μεταβαίνει στην Κομοτηνή για να παραστεί στην εκδήλωση του Ευριπίδη Στυλιανίδη και την Κυριακή θα βρίσκεται στην Πρώτη Σερρών για τη βάπτιση του εγγονού του βουλευτή, Σάββα Αναστασιάδη, ενώ τη Δευτέρα θα δώσει το παρών στην εκδήλωση του ξαδέλφου του, βουλευτή Σερρών, Κώστα Καραμανλή του Αχιλλέα και στην παρουσίαση του βιβλίου του Νίκου Στέφου, «Ώρα Ελλάδος: Βουκουρέστι», με επίσης ομιλητή τον κ. Στυλιανίδη και συντονισμό της Μαριάννας Πυργιώτη.